Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfitöbblet problémája a mi életünkben már csak rosszabb lesz és jó esetben is legalább 100 év, míg megoldódik, mint a klímaválság?

Figyelt kérdés

[link]

Itthon 50 éves kor alatt minden korosztályban több a férfi, mint a nő.

Kínában és Indiában (a két legnépesebb országban) a legrosszabb a helyzet.

Van néhány olyan ország, ahol nőtöbblet van, de összességében az egész Földön nézve férfitöbblet és a szegényebb országok nőlakói számára egy nálunk sokkal gazdagabb ország lakója fog előnnyel indulni, vagy itthon az, aki nagyon gazdag.

A probléma az, hogy mivel jelenleg is minden évben több férfi születik, ezért nem helytálló abból kiindulni, hogy a mai idősebb nők panaszkodnak, hogy kevés a férfi, mert az ő korosztályukban tényleg kevés.

De mire mi megéljük azt a kort nem lesz több nő, maximum még kevesebb és az lesz, amiért régen a nők panaszkodtak, hogy a férfi lecseréli fiatalabbra. Most a nők fogják lecserélni tömegesen fiatalabbra a párjukat.

2020. jún. 17. 23:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

#8: Szóval, felületesen érdekelhet csak a téma, ha nem vagyok érintett? Egy tudós mondjuk, aki a ráknak szenteli az életét, azt nem érinti a téma, ha ő maga nem rákos?

Egyszerűen gyerekes és értelmetlen a logikád.

És téged, érintettként nem felületesen érdekel a téma? Olyan alaptalan dolgokat vágsz ide, hogy a nők 90%-ának van pasija. Ö, hát nem. Nagyon nem.

Aztán, meg idevágsz egy kifogást, hogy neked, dagadtként járna a nő, mercsak'. És próbálkoztál ezerrel, csak épp azzal az egy dologgal nem, hogy lefogyj.

Nos, téged érdekel a téma csak felületesen. Pont azért nem a megoldást keresed, hanem egyszerűen csak fetrengsz benne.

A személyes sztorim: Volt olyan, hogy nem voltam a topon és pont, hogy jót tett a kondi. Ledolgoztam az akkori feleslegem és felszedtem pár kilót. Azt hiszed, hogy a te lusta éneden kívül másnak nincs problémája? Azt hiszed, hogy akinek van barátnője, annak nem lehet problémája vagy feltétlenül könnyebb az élete?

Ember. Rajtad csak van valamennyi zsír. Egy kis fizikai teher. Annyit kéne tenned, hogy felemeled a segged és elmész naponta egy kicsit kocogni, meg nem eszel meg mindent, ami eléd kerül. Más rákos, meghaltak a szülei, molesztálták kiskorában. És mégis megtesznek dolgokat. Te még bőven a könnyű helyzetben van. Na, és pont a hozzád hasonlók miatt írtam, hogy érdekel a téma, DE nem tudok sajnálni minden érintettet. Aki megdolgozik a saját sikertelenségéért, azt mégis miért sajnáljam?

2020. jún. 18. 00:52
 12/28 anonim ***** válasza:
38%

#10: Félig igazat tudok adni az előtted lévőnek, mert a fogyás fél siker. De sajnos csak félig.

Mert itt vagyok én, sportos testalkattal, 175-ös magassággal, Budapesten élek és mégsem jön össze semmi...

És vesd össze azzal, hogy régebben voltak már itt olyan kérdések, amikor valaki kövér nőt szeretett volna lefogyasztani és az összes kérdező nekitámadt, hogy mekkora felszínes szemét és szégyellje magát, hogy nem úgy fogadja el a lányt, ahogy.

Kicsit megváltozott a világ...

2020. jún. 18. 01:08
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

Én azt gondolom, hogy bajok vannak ha ilyen statisztikákkal foglalkozol és ezzel indoklod a sikertelenséged.

Akkor biztosan a férfiak körében a legutolsó 20%ban vagy akinek tényleg lehetséges, hogy szüzen halnak meg.

Viszont az a gáz, hogy amíg a világot okolod nem önmagad, nem fogsz semmin sem változni és csak jobban elmélyülsz ezekben az incel témákban és egy idő után mindez visszafordíthatatlan lesz és ha akarsz sem tudsz majd kilépni belőle.

2020. jún. 18. 01:37
 14/28 anonim ***** válasza:
6%

#11 sok a "mindenttudó de amúgy full semmit nem tudó" ebben a témában, és aki sajnos nem tapasztalja meg, az nem igazán tudja milyen ez. A tudósokat és a barátnő kérdést összevetni meg felesleges.

A környezetemben 90%-ának van. Ez természetes máshol más, de közel van a toronymagas számokhoz.

Nem azt mondom hogy alanyi jogon jár, de alapból ennek nem kéne teljes elutasításnak lennie a nők felől. Hát úgylátszik most az.

Próbáltam lefogyni. Nem egyszerű. Nagyon nehéz. Lelki problémák miatt mégnehezebb. És a barátnőtlenség miatt közel lehetetlen.

#12 Ez a baj, ez is csak félig oldja meg. A leamortizálódott személyiségem viszont nem gyógyul be.

2020. jún. 18. 01:41
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

#14: Szóval, én a te önsajnáltatásoddal ellentétben érveltem, de újra csak ugyanazt tudod leírni, hogy én nem tudom, milyen ez. Ezek után, mégis mi értelme rád szót pazarolni?

A környezeted 90%-ának sincs valószínűleg barátnője, csak az agyad kényelmesebben dolgozza fel ezt az információt, mint azt, hogy a te felelősséged az egész.

Miért ne kéne teljesen elutasítónak lenniük a nőknek a túlsúllyal szemben? Mindenkinek joga van azzal szemben elutasítónak lenni, amivel szemben akarja. Te sem jönnél össze egy hajléktalan, fogatlan, 60 éves nővel, nem? Naugye.

(Amúgy azt sem lehet mondani, hogy minden nő elutasító a túlsúllyal kapcsolatban. A volt koleszos lakótársam 100 kiló felett volt és talált barátnőt. Rajtam kb. 10 kiló plusz volt és találtam úgy is nőt.)

Próbáltál lefogyni? Ne nevezzük próbának, ha valamit 1-2 hétig csináltál. Nekem volt hozzád hasonló, panaszkodó haverom. Eljött velem a kondiba 1 hétig, semmit sem úgy csinált, ahogy mondtuk, aztán egy hét után nem jött többé és nyomta a panaszkodást. Nincs ideje, kevés a pénze, amúgy is másra kell költenie és amúgy sem működik ez a dolog. Most, erre mit mondjunk?

Nem egyszerű? Pont annyira egyszerű, amennyit beleteszel. Te a panaszkodásra koncentrál, így persze, hogy nem egyszerű. De, miután én leadtam az én feleslegem, szerinted mennyire tudod megmagyarázni nekem, hogy nem egyszerű? De, az volt. A saját lustaságomon kellett csak túllépnem.

Legyünk őszinték: Te egyszerűen nem is akarsz változtatni a helyzeteden. Ha akarnál, akkor változtatnál. Mégis mi akadályoz meg abban, hogy a héten elmenj kétszer futni egyet a környéken? Semmi. Akkor, miről beszélsz?

2020. jún. 18. 01:47
 16/28 anonim ***** válasza:
89%

Miből gondolod, hogy ha nem lenne az az 1% férfi többlet, akkor lenne olyan nő, aki téged választ?

Részemről akkor se kellenél, ha te lennél az utolsó és egyetlen férfi a Földön. Taszító ez az állandó siránkozás, a butaságod, az értetlenséged, és hihetetlen, hogy képes vagy a legjobb fiatal éveid arra elpazarolni, hogy minden nap órákig panaszkodsz a gyakorin. Tized ennyi energiát ölnél a sportba, már egy adónisz lennél. De neeeeeem....

Szóval részemről az életen át tartó maszti és nyolc macska sokkal vonzóbb opció, mint hogy lelkileg megnyomorítson egy hozzád hasonló.

Amíg ezt nem fogod fel, addig nem lesz nőd. Vagyis soha az életben.

2020. jún. 18. 03:46
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Itt nálunk minimális a férfitöbblet, így kár ezzel számolni.

Vannak egyébként kutatások, mert valóban kicsivel több fiúgyermek születik, mint lány és mi ennek az oka, mikor 50-50-nek kéne lenni. Valószínűleg olyan evolúciós oka van, hogy a fiúk hajlamosabbak a betegségekre, illetve alkatukból adódóan nagyobb kockázatokat vállalnak a lányoknál - tehát könnyebben halnak meg, a természet pedig így kompenzál. De nem tudjuk pontosan.

Egy háború, az pl. megoldaná a nem létező problémádat...

2020. jún. 18. 08:54
 18/28 anonim ***** válasza:
89%

Valóban férfitöbblet van a világ legtöbb országában, de ez minimális. A fejlett térségekben kb. 45 éves korosztályig van jelen, de az alapból minimális többlet még gyorsabban erodálódik.

Evileg a fió magzatok ellenállóbbak, tehát (valamivel) nagyobb eséllyel születnek élve, mint a lányok.

De genetika és az alapvetően más életmód gyorsan eltűnteti ezt a többletet. Olyan szinten, hogy 70 éves korosztály fölött szinte már 2 nő jut egy férfira.

A férfitöbblet egyedül talán Kínában okozhat komoly és ténylegesen látható problémát, de ott ugye az egykepolitika miatt alakultak így a dolgok.

Oroszországban pl. pont fordítva van ott 1 nőre kb. 0,8 férfi jut, szóval ott szinte minden korosztályban jelentős nőtöbblet van.

Akik ezzel dobálóznak azok nyugodtan mehetnek az oroszokhoz nőért.

Mondjuk nem hinném, hogy bármelyik orosz nő egy ugyanolyan csóró országba egy ugyanolyan csóró emberrel összeállna, mint otthon.

És egyébként az is érdekes, hogy nagyobb háborúk utána pl. 1,2. VH jelentősen megugrott a fiúgyermekek száma. A természet kompenzálta a kieső, háborúban elesett férfiak számát.

2020. jún. 18. 09:24
 19/28 anonim ***** válasza:
86%

#14 A te problémád a túlsúly, nem a férfi többlet. Vannak nők, akiknek bejönnek a dagi pasik, de nem túl sokan, és ők bőven találnak ilyen pasit maguknak. Ja, és párkapcsolatnál a belső is fontos. Ha valaki dagi, de szereti és elfogadja magát úgy és mellé intelligens,humoros, jó fej, akkor azzal szívesebben vannak a nők, mint egy siránkozó incellel.

Én nőként voltam túlsúlyos, de nem éreztem úgy jól magam, inkább bő ruhák mögé rejtőztem és nem akartam ismerkedni. Nem is kellettem senkinek. Most lefogytam, és azért több az érdeklődő, bár még így sem olyanok akikre vágyom (nem külsőre, belsőre szeretnék olyat, mint én) úgyhogy inkább maradok egyedül. És ezt jól vésd az eszedbe: egy valamire való nő inkább marad egyedül, amíg nem talál olyan férfit akire férfiként tud tekinteni.

2020. jún. 18. 09:47
 20/28 anonim ***** válasza:
28%
A férfitöbblet nem csak abból áll hogy a frekventált korosztályban több a férfi mint a nő hanem hogy nincs monogámia, minél több nő tartozik egy közkedvelt krapek háremébe annál kevesebb nő jut másoknak. Itt is létezik az ami a muszlimoknál csak nem intézményesített (többnejűség) formában hanem de facto. Minél inkább kitolódik a házasságkötés annál tovább kering egy rakás csaj “remélem végül engem választ ötünk közül” alapon a kevés túlhypolt műmájer körül, és így tehát sokáig egészségtelenek a családalapítás feltételei
2020. jún. 18. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!