Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 1 gyerekkel rendelkező, 22-28 éves, szingli nők is csak az álompasijaiknak hajlandóak visszaírni a társkeresőkön vagy ők valamivel lejjebb adják az igényeiket?
Ez olyan dolog, hogy gyermektelen koromban se kellett rájengosling, vagy izomgyuri.
Kell a kémia, ez tény, de ahhoz lehet elég, ha huncut a mosolya, van egy cuki szokása, mit tudom én.
Három gyerekkel maradtam egyedül. Van egy nagyon rendes, de tényleg iszonyat rendes, talpraesett, jó humorú, jól kereső barátom, aki nagyon szeretne ennél több lenni.
Tudom, hogy komolyan gondolja, imádja a gyerekeimet is, annyival egyszerűbb lenne az élet... és nem, nem megy. Nem érzem a vonzalmat, nem érzem, hogy lefeküdnék vele vagy bármi, pedig nagyon győzködtem magam.
Szóval a válasz nem, nem adjuk lejjebb. Sem 1 gyerekkel huszonévesen, sem hárommal harmincas éveinkben.
Esetemben nem is igényleadás, mert egy ápolt normális tőlem 2 évvel idősebb férfi környékez... csak az a fránya kémia 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!