Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít a külső ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a külső ?

Figyelt kérdés
Elsősorban a férfiak válasza érdekel .Ha aránylag jót testalkatú vagyok,de az arcom nem valami nőies ....
2020. jún. 16. 20:56
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Nekem nem küldtél :'(
2020. jún. 16. 21:28
 12/42 A kérdező kommentje:
Ugyanez
2020. jún. 16. 21:29
 13/42 anonim ***** válasza:
39%
Biztos csak a nagyon jóképűek érdekelnek.
2020. jún. 16. 21:31
 14/42 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nem jössz be, de én fiatalabb vagyok és egyébként nincs veled probléma szerintem.

DE! Biztos, hogy egy olyan képet akarsz társkeresőre rakni, ahol egy férfival vagy?

2020. jún. 16. 21:32
 15/42 A kérdező kommentje:
Hát pont nem. Átlagos emberekkel beszélgettem,aztán mindig jön jobb szebb tőlem,és leraznak.
2020. jún. 16. 21:33
 16/42 anonim ***** válasza:

Ezt fordított esetben is meg lehet kérdezni,te erre mit mondasz?

Sajnos sokaknak a külső számít.

Ezt így látatlanban nem tudom megmondani hogy most tetszel e vagy nem?

Ehez látnom kéne,fénykép is segít valamilyen formában de ha biztosra akar menni az ember akkor erre a választ csak személyes találkozás útján lehet megtudni.

Minden ember különböző és nem ugyan az az ember tetszik neki, ezt biztosan állíthatom,azért is mert egyik volt osztálytársnak tetszett egy lány nagyon nekem pedig nem de ez fordított esetben is így volt.

Erre csak azt tudom mondani hogy most én le értékelem magamat mert szerintem nem vagyok valami szép ember, de valaki szerint meg az vagyok és a helyembe menne ide oda csajozni,kb most te is le értékeled magadat hogy az arcod nem nőies szerinted de mások mit mondanak?

2020. jún. 16. 21:34
 17/42 anonim ***** válasza:

Megnézném azt a nem nőies arcot, ha küldesz képet.

Szerintem nem ezen múlik a sikered, de látatlanban nem lehet kizárni.

2020. jún. 16. 21:35
 18/42 anonim ***** válasza:
64%
Muta a búrádat! Ezt látni kell.
2020. jún. 16. 21:36
 19/42 anonim ***** válasza:
Most olvasom hogy küldesz képet,nekem is jöhet.
2020. jún. 16. 21:37
 20/42 anonim ***** válasza:
Milyen neked az átlagos? :D
2020. jún. 16. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!