Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A párkapcsolat valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolat valójában természetbeni prostitúció a férfi részéről?

Figyelt kérdés

A jó pasik egyből kapnak szexet a nőktől, nem kell érte semmit tenniük. Sem anyagi, sem erkölcsi, sem semmilyen értelemben. Megszülettek, jól néznek ki, azt visznek haza, akit akarnak azok közül a nők közül, akik csüngenek rajtuk vagy akik Tinderen jobbra húzták őket.

Eközben van a többi férfi, akiknek udvarolniuk kell a nőknek, bizonyítaniuk, hogy ők méltóak a nő kegyeit elnyerni, teljesíteni a nő elváráslistáját és ha szerencséjük van, akkor a nő hajlandó velük a párkapcsolaton belül lefeküdni. De ezért a férfi súlyos árat fizet.

A szimbiózis pedig azért stabil, mert mindkét fél patthelyzetben van. A nőnek nehéz olyan párkapcsolatot találni, aki megfelel az elváráslistájának, így legtöbbször a külső vonzalmat fogja leadni, mint szempontot, főleg, hogy ha családalapítást is tervez, akkor a stabil egzisztencia, elköteleződési hajlandóság többet nyom a latba, mint a külső vonzalom.

A férfi pedig racionálisan mérlegel, a prostituált drágább lenne és tőle még összebújást meg csókokat sem kapna, ráadásul még ha zsémbeskedik időnként az asszony mégis ketten vannak egy háztartásra, így kényelmesebb a főzés, takarítás meg az összes többi még ha együtt csinálják is. Ráadásul az asszony még egy kis "trónörököst" is tud neki szülni, így egyrészt a szülők is befogják és végre unokázhatnak. Még ha a férfinak a gatyája is rámegy a gyerekvállalásra.

Továbbá mindkét fél részéről ott van a megszokás, a komfortzónát nem szívesen rúgják fel, ha már megszokták egymást.

2020. jún. 16. 11:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod a struccpolitika sok mindenre jó"

Ismét egy dolog, ami illik rád. Egyszer már leírtad, hogy nem vagyunk egyformák, ez ilyen. De, még 1 nappal később is ezen pörögsz. Most leírod, hogy struccpolitika, ha valaki mást mer mondani, mint te, miközben még a saját szavad sem veszed komolyan magaddal kapcsolatban.

Struccpolitika az, hogy többen is leírnak neked valamit, te is érzed, hogy valami veled nem okés, de mégis próbálod kimagyarázni a helyzetet.

2020. jún. 17. 11:04
 22/37 Lachesys ***** válasza:
100%
persze te biztos jobban tudod, mi mit éltünk át és mit láttunk :D ha nem fogadod el más véleményét és világlátását minek teszel fel kérdést?
2020. jún. 17. 11:04
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi, ami megszepult volna, nyugi. Szimplan nem lattam senkinel olyan dolgokat, amik rossz kapcsolatra utaltak volna :) De mindegy, olyan serult emberrel tok felesleges vitazni, aki azt hiszi, hogy semmi baja nincs. Nekem aztan nyolc, te milyen baromsagokban hiszel.
2020. jún. 17. 11:06
 24/37 A kérdező kommentje:

#21: Igen, nem vagyunk egyformák, de a kettő nem zárja ki egymást. Én meg nem látok olyan kapcsolatot néhány nagyon ritka kivételtől eltekintve, ahol jó lenne minden és szívesen cserélnék velük MINDENBEN.

És valószínűleg mindketten ugyanazon a bolygón élünk, így a válasz az lehet, hogy más szemüvegen keresztül nézzük a dolgokat.

Az én szemszögemből nézve sokkal nagyobb a toleranciaküszöbe azoknak, akik általatok boldognak definiált párkapcsolatban élnek, illetve más a fontossági sorrend is (sok esetben szeretnének valakivel egy háztartásban élni, gyereket is a többség), ezek átsúlyozzák az egészet.

A ti szemszögetekből meg én sosem fogom megtapasztalni a párkapcsolat nyújtotta boldogságot, pedig valójában nem is akarom, hiszen az az én szemszögemből börtön és lemondás.

Olyan ez, mint mikor az erdőben élő vegán hippi és a wall street-i bróker győzködi egymást, hogy melyikük élete a jobb.

Amíg mindkettő úgy gondolja, hogy az övé, addig nincs probléma. A probléma akkor van, amikor a társadalmi túlsúly nyomást akar gyakorolni a másik táborra olyanokra hivatkozva, hogy

- ez az élet rendje

- valójában legbelül mindenki ezt akarja, csak tagadja

- kihal az emberiség meg hogy lehetsz ilyen önző, hogy a szüleidnek nem csinálsz unokát.

- nem élhetsz folyamatosan szexkapcsolatban, idősebb korban már nem lesz annyira kívánatos a tested, ha nem leszel nagyon gazdag, magadhoz kell láncolnod valakit.

2020. jún. 17. 12:09
 25/37 Lachesys ***** válasza:
100%
de mégis ki mondta h úgy kell élned ahogy a többség??? az hogy nem vagy elég erős egyéniség es nem bírod leáztatni amit mas mond nem a mi hibank. az erdőben elő hippi nem all ki a wall streetre egy molinoval hogy ti brokerek nem tudjatok mi az igazi elet... hanem el maganak ahogy akar.
2020. jún. 17. 12:19
 26/37 anonim ***** válasza:

"Igen, nem vagyunk egyformák, de a kettő nem zárja ki egymást."

Mit nem zár ki?

"Én meg nem látok olyan kapcsolatot néhány nagyon ritka kivételtől eltekintve, ahol jó lenne minden és szívesen cserélnék velük MINDENBEN."

Ezzel így semmi gond. A kérdezők közül valószínűleg senki sem cserélne veled, aki párkapcsolatban él. A különbség az, hogy ők elvannak és nem írnak ki arról kérdést, hogy miért rossz neked egyedül.

"És valószínűleg mindketten ugyanazon a bolygón élünk, így a válasz az lehet, hogy más szemüvegen keresztül nézzük a dolgokat."

Ezzel sem lenne gond, ha nem akarnád a saját szemüveged másokra erőltetni. Feltetted a kérdést, hogy MI hogy érzünk, mit gondolunk és hasonlók. Mi válaszoltunk, aztán leírod, hogy deneeem', akkor is rossz nekünk. Mi lenne, ha esetleg te próbálnád fel a mi szemüvegünk? Mert láthatóan felakarod. Mert láthatóan érdekel, hogy mi miért úgy és azt csináljuk, amit és ahogy.

Ha már szemüveg, nem szoktál a kapcsolatokról vagy ilyesmikről olvasni?

"Az én szemszögemből nézve sokkal nagyobb a toleranciaküszöbe azoknak, akik általatok boldognak definiált párkapcsolatban élnek, illetve más a fontossági sorrend is (sok esetben szeretnének valakivel egy háztartásban élni, gyereket is a többség), ezek átsúlyozzák az egészet."

Szóval elfogadod, hogy mások mások. Akkor mi a kérdésed célja? És miért győzködsz másokat?

"A ti szemszögetekből meg én sosem fogom megtapasztalni a párkapcsolat nyújtotta boldogságot, pedig valójában nem is akarom, hiszen az az én szemszögemből börtön és lemondás."

Pedig a vaknak is lejön, hogy valamit nagyon megakarnál tapasztalni, különben nem foglalkoznál ennyire a dologgal. Volt már barátnőd? Komoly kapcsolatod?

"Amíg mindkettő úgy gondolja, hogy az övé, addig nincs probléma. A probléma akkor van, amikor a társadalmi túlsúly nyomást akar gyakorolni a másik táborra olyanokra hivatkozva, hogy"

A társadalom az égvilágon semmiféle nyomást nem akar rád gyakorolni ezekkel kapcsolatban, ha te nem erőlteted magad a társadalomra. Ha elmész bárki mellett az utcán, akkor tojnak arra, hogy van kapcsolatod vagy nincs. Ha elmész dolgozni, ott max 1-2 ember kérdez rá és ennyi. Nekem is van olyan haverom, aki nem akar barátnőt. Ettől még ő nem kezdi el nekem mondogatni, hogy nem praktikus, hogy nekem van nőm és neki mennyivel jobb és nem mond olyanokat, hogy én prosti vagyok.

2020. jún. 17. 12:33
 27/37 A kérdező kommentje:

#25: Látod, már most is megmutatkozik a félreértettség. Én vagyok a wall street-i bróker és a hippik hisztiznek folyton, hogy

- erkölcstelen, gerinctelen, önző vagyok

- romlásba viszem a világot, hedonista vagyok és csak a jót akarom kivenni belőle.

- ha mindenki úgy élne mint én kipusztulna a Föld, ellenben ha mindenki úgy, ahogy ők, akkor vidáman, mint a Törpök...

"ők elvannak és nem írnak ki arról kérdést, hogy miért rossz neked egyedül."

#26: "Pedig a vaknak is lejön, hogy valamit nagyon megakarnál tapasztalni, különben nem foglalkoznál ennyire a dologgal. Volt már barátnőd? Komoly kapcsolatod?"

Volt és nem tetszett, mert sodródtam egy olyan örvény felé, ami a nőnek lett volna kedvező hosszútávon. Ahol nem érdekek játszottak, ott társadalmi berögződés.

És nem megtapasztalni akarom, bármikor megtehetném, inkább megérteni, hogy miért sínylődik rengeteg ember (itt is csak ma 3 olyan kérdést olvastam, hogy hogyan dobja fel a házasságát a fiatal asszony, mert alig van már szex az életükben) ahelyett, hogy a 25-ös szavaival élve, elég erős egyéniségek lennének, hogy ellenálljanak a többségi társadalom nyomásának. Úgy, mint ahogy én teszem.

"Ha elmész bárki mellett az utcán, akkor tojnak arra, hogy van kapcsolatod vagy nincs."

Akkor valóban nem, de ha jobban megismered, akkor igen. És próbáld ki egyszer, hogy kifejted 1-2 mondatban az álláspontodat. A legtöbb ember azért nem mond semmit, mert nem szeret vitatkozni, élőben meg pláne nem, de a hátad mögött már menni fog a pletyka.

És valóban nem akkora a nyomás, mint régebben, hogy a 20 éves már vénlány lesz meg agglegény, de azért láthatóan elég erős és ennek adott egy lendületet a jelenlegi politikai berendezkedés is.

2020. jún. 17. 12:45
 28/37 anonim ***** válasza:

"Én vagyok a wall street-i bróker és a hippik hisztiznek folyton, hogy"

Igazából senki sem hisztizik neked.

"Volt és nem tetszett, mert sodródtam egy olyan örvény felé, ami a nőnek lett volna kedvező hosszútávon. Ahol nem érdekek játszottak, ott társadalmi berögződés."

Szóval, nem tudtál még kiépíteni egy normális kapcsolatot, de megakarod mondani, hogy nekünk mi a jó? Még azt sem tudod, hogy neked milyen kapcsolat lenne jó, mert ki sem próbáltad.

"És nem megtapasztalni akarom, bármikor megtehetném, inkább megérteni, hogy miért sínylődik rengeteg ember (itt is csak ma 3 olyan kérdést olvastam, hogy hogyan dobja fel a házasságát a fiatal asszony, mert alig van már szex az életükben) ahelyett, hogy a 25-ös szavaival élve, elég erős egyéniségek lennének, hogy ellenálljanak a többségi társadalom nyomásának. Úgy, mint ahogy én teszem."

3 általad említett kérdésre jut 5-10 olyan, ahol meg azért sínylődnek, mert egyedül vannak. Akkor meg? És az általad említett kérdésekben nem azért sínylődnek, mert kapcsolatban vannak, hanem azért, mert rossz kapcsolatban vannak.

Te pedig az égvilágon semmiféle társadalmi nyomásnak nem állsz ellen. Hiába próbálod magad mártírnak beállítani, nem vagy az. Egyedül magaddal harcolsz.

És nem, mások nem azért vannak kapcsolatban, mert a társadalom ezt kényszeríti rájuk, hanem mert azt akarják. Szerinted, nekem azért voltak barátnőim, mert bárki azt mondta volna, hogy "hé ember, legyen nőd"? :D Nem. Azért, mert ÉN akartam.

"Akkor valóban nem, de ha jobban megismered, akkor igen. És próbáld ki egyszer, hogy kifejted 1-2 mondatban az álláspontodat. A legtöbb ember azért nem mond semmit, mert nem szeret vitatkozni, élőben meg pláne nem, de a hátad mögött már menni fog a pletyka."

Leírtam ám, hogy van ilyen haverom. Sőt, egyetemen is volt olyan, aki társaságban lazán kijelentette, hogy soha nem akar pasit/nőt. Páran megkérdezték, hogy miért nem és ennyi. Senki sem győzködte őket.

Azt írod, hogy azért nem mondanak semmit, mert nem szeretnek vitatkozni. Akkor miért gondolod, hogy a másik fél meg annyira szeret vitatkozni?

Ezt a kérdést amúgy nem te írtad ki? Nagyon hasonló az egész.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2020. jún. 17. 12:53
 29/37 Lachesys ***** válasza:

mondjuk ha o irta azt a kérdést is, akkor elég egyértelmű, hogy pszichopata vonásokkal bír. es ezt nem pejoratívan írom most hanem pszichiátriai értelemben. ha valakinek nincsenek mely érzelmi az nyilvanvaloan nem ertheti hogy es miért lesz valaki szerelmes.

a tobbihez: figyu, ahhoz képest h szerinted mindenki teged akar belekényszeríteni egy kapcsolatba mert ez a "helyes", te írsz ki meg gyakorin is kerdest errol es te írogatsz itt erről meg a szabadidődben is. nem lehet hogy inkabb te hozod fel ezt mindig mint valami kis forradalmár? ha ennyire eleged lenne a témából nem akarnád meg a neten levő embereket is az igazadról győzködni, hogy márpedig a kapcsolatok rosszak es azokban csak sínylődni lehet meg a nők elvárásait kielégíteni hogy szexet kapj:D

2020. jún. 17. 13:09
 30/37 A kérdező kommentje:

"Szóval, nem tudtál még kiépíteni egy normális kapcsolatot, de megakarod mondani, hogy nekünk mi a jó? Még azt sem tudod, hogy neked milyen kapcsolat lenne jó, mert ki sem próbáltad."

Bármikor ki tudnék építeni egy "normális" kapcsolatot, csak pénzt és színészkedési erőfeszítést kéne áldoznom rá.

"És az általad említett kérdésekben nem azért sínylődnek, mert kapcsolatban vannak, hanem azért, mert rossz kapcsolatban vannak."

Kezded kapiskálni a lényeget. Ahelyett, hogy két ember megtalálná azt, aki számára szexuálisan vonzó, helyette bele akarja erőltetni magát olyan kapcsolatokba, ahol a mindkét fél megfelel egy hosszú lista legtöbb elemének és csodálkozik, ha hosszútávon nem lesz boldog és felszínre tör a frusztráció.

Nagyon kicsi annak az esélye, hogy két ember megtalálja egymást, az egyik fél (aki jobban akarja a kapcsolatot) minden esetben taktikázik, de legtöbbször mindkettő.

#29: Nem én írtam ki a másik kérdést, de az ottani kérdésfeltevő minél több nőt meg akar húzni azt vettem észre.

És pedig inkább nyugodtabb, introvertáltabb vagyok, nem az, aki élvezi a csajozás folyamatát, így nehezebb helyzetben vagyok.

Én egy nőt akarok sokszor, nem pedig sok nőt egyszer.

2020. jún. 19. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!