Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lánynak csak rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak csak rossz tulajdonságai vannak, mind külsőleg, mind belsőleg, akkor mennyire nehéz hasonló pasit keresnie?

Figyelt kérdés
Régóta ismerkedem, rengeteg férfival beszélgettem már, de vagy nem tetszettem nekik, vagy nem beszélgettünk el jól, vagy zavarta őt bennem kismillió dolog, vagy mittudomén... Mivel elég csúnya vagyok és ostoba, keresgélem a hozzám hasonló nagy Ő-t, de mindenki jobb és elviselhetőbb nálam. 18L
2020. jún. 15. 09:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a rossz a belső tulajdonságaidban?
2020. jún. 15. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Igen de az a gyikes szűzfiúknál sem jó. És mindenki magához tud csak mérni belsőleg. Troll vagy te, bástya.
2020. jún. 15. 09:52
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Osztom azok véleményét, akik szerint troll a kérdező. Itt a gyakorin csapódik le az ország férfitöbblete. Itt nem létezik olyan nő, aki ne lelhetne párra, csak aki nem akar.
2020. jún. 15. 09:58
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Hasonlóan "jó" adottságokkal, több mint 10 évvel idősebbként tapasztalatból állítom, hogy jobb (kevésbé rossz) egyedül maradni. Nem lesz attól semmivel jobb az életed, ha találsz egy ugyanilyen "jól sikerültet", aztán nem elég a saját nyomiságod, még az övéi miatt is frusztrálódsz...
2020. jún. 15. 10:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Na 14-es, ebben nagyon igazad van...
2020. jún. 15. 10:23
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
Úgyis találsz vkit. Exemmel is egy ilyen mocsok nő miatt mentünk szét. A szememnek sem akartam hinni, amikor meglattam a csajt. Undorító volt egy igazi hányadik nő. A kollégáit meg ismerem és mindenki okadni tudna tőle. Nem kamuzok, tényleg csa ezeket hallom róla h milyen undorító, szemetlada, rosszindulatú, gonosz. Erre? Mégis inkább ő kellett exemnek. Ha az a nő képes volt osszeszedni valakit, meg akkor is, ha az valaki máshoz tartozott, akkor neked is menni fog. Az ilyen alja emberek mindig szerencsések.
2020. jún. 15. 10:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi... :D
2020. jún. 15. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!