Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ha társkeresőn nem írnak az már nagy baj?
Regisztráltam társkereső oldalra, olyan ez hogy csak szívezni lehet az profilukat, és ha tetszik nekik az illető akkor engedélyt adnak a csetre.
Na most elég sok lányt szíveztem be és nem lehet írni rájuk, akikre írtam viszont nem írnak vissza. Már egy napja hogy semmi üzenet semmi reagálás, ez mennyire gáz, ez mennyire probléma, jobb lenne máris töröltém onnan magam?
Csak normális válaszokat, kérek trollok, és akik lúzereznek,meg osszák az észt hogy ne neten ismerkedjek, kérem ne írjonak, arra kíváncsi, hogy miért van ez? És mennyire szégyen ?
Ez sajnos teljesen általános női viselkedés a neten.
Beszélgettem erről egy lánybarátommal. Harmincasok vagyunk mindketten.
Mondta, hogy dehát basszus mennyi idő, meg olyan sokat kap, stb. Mondtam neki, hogy ide figyelj Maris, ha én férfiként levelenként 10 percet ülök a gép előtt, hogy frappáns, vicces, valódi érdeklődést kefejező, tisztelettudó üzenetet írjak, akkor neked miért esik nehezedre egy "bocs nem egymást keressük" levelet összerakni? 10 perc alatt 15-20, ami 90-120 levél. Ha napi egyórát szánsz rá, akkor a maradék 50 percben pedig van idő a t3ged is érdeklőknek írni.
Az persze más, ha a megadott keresési szempontjaidnak nyilvánvalóan nem megfelelő ember ír. Az nem érdemel választ, aki 45 évesen huszonéveseknek írogat, főleg, ha ki van írva, hogy max milyen korú férfit keres. Vagy a "sziamizu" levelek. Azokra elhiszem, hogy nem válaszol valaki.
De szerinte ez nem igaz, teljesen rendben van, hogy nem válaszol annak, aki bár normálisan írt, de nem tetszik neki. Na mondom akkor én most törlöm le magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!