Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem válaszol senki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol senki a társkeresőn?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, regisztráltam az egyikre. 100% kitöltöttem az adatlapot, sok jóminőségű fotót töltöttem fel. Normálisan nézek ki, mosolygok, hibátlan a fogsorom. Sok nőnek írtam, volt akitől képet kértem, vagy beszélgetést kezdeményeztem. Senki nem reagált semmit. Akkor minek vannak fent? Más is tapasztalta ezt a szótlan jelenséget?
2020. jún. 14. 06:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
35%
Én is regisztráltam már nőként, és normálisak a férfiak. Nem anyáznak, nem pampognak ha nem írok vissza, nem tudom az itteni nőknek mivel sikerült ilyeneket elérni, de én még farok képet sem kaptam, pedig az a hír járja, hogy minden pasi azzal kezdi ...
2020. jún. 14. 14:18
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

20as... Te lepattinthatod a ronda vagy dagadt nőt, de fogadok, azt már nem bírja az egód, hogy valaki téged is lepattint. Pedig ez egy ilyen játék. Akkor tőled is meg lehetne kérdezni, hogy minek vagy fent?

21es... Farok képet azonnal küldenek, amint regisztrálsz. Nem tudom, mit kell hozzá csinálni, mondjuk ténylegesen nőnek lenni, esetleg...

Amúgy amelyik közli, hogy férfiként nőnek regisztrálta fel magát, az milyen jogon is pofázik? Most ha rád írtak közben férfiak, azoknak nyilván kamuztál egy nagyot. És te vársz bármit is másoktól :D

2020. jún. 14. 15:10
 23/32 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk lehet, hogy ha csöcsös-segges képet raktam volna ki a női kamuprofilomra, akkor nekem is küldtek volna pár dickpicet, ki tudja...
2020. jún. 14. 15:21
 24/32 anonim ***** válasza:
76%
Ősszel voltam fenn ilyen társkeresőn, tényleg elég sok levelet kaptam, viszonylag hamar elkezdtem levezni egy férfivel, úgyhogy sorra küldtem az elutasító leveleket. Meglepő módon megköszönte egy csomó férfi, hogy legalább visszaírtam. De rohadtul untam. Farokképet egyet sem kaptam. Viszont emberem elég ritkára vette, hetente egy levelet küldött, kb 2 hónapig ment ez, szóval hagytam a francba az egészet, el is ment a kedvem.
2020. jún. 14. 15:42
 25/32 anonim ***** válasza:
27%
Nem tettem fel csöcs képet, se a sggemrol. Kár, hogy te azokat a nőket nézegeted és abból indulsz ki.
2020. jún. 14. 18:51
 26/32 anonim ***** válasza:
69%
#25 Akkor egyszerűen csak hazudsz.
2020. jún. 14. 19:02
 27/32 anonim ***** válasza:
23%
Nem hazudok, hiába vered itt magad. Nevetséges vagy
2020. jún. 14. 19:04
 28/32 anonim ***** válasza:
23%
Véded itt a férfiakat, akik küldözgetik a fszukat. Küldené mind neked, azt nézegesd.
2020. jún. 14. 19:05
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Védi a fene. Csak szeretnék rávilágítani mások számára, hogy nem igaz, amit írsz. Nem igaz, hogy azonnal küldenék a bránert, és messze nem olyan sokan és nem olyan gyakran küldik, mint írod.
2020. jún. 14. 19:08
 30/32 anonim ***** válasza:
Mert a neten ismerkedsz, azért. Tessék megoldani IRL.
2020. jún. 17. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!