Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tisztában vannak azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tisztában vannak azzal, hogy ők az incelek létrehozói/kitermelői, azáltal, hogy az online társkeresőkön kizárólag a FŐNYEREMÉNY pasiknak írnak vissza?

Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 18:08
A kérdező szavazást indított:
Tisztában vannak vele, de továbbra is csak a szintjük feletti férfiaknak írnak vissza.
Nincsenek tisztában ezzel a ténnyel.
20 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Ez már kezd férfiként is unalmas lenni.😐
2020. jún. 12. 18:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban továbbra is mindkét ember boldog akar lenni, nem pedig jótékonyságból más pitsáját nyalni, az idejét vesztegetve mellette.

Szóval leszarom, hogy kinek mi a hasfájása, nekem én meg a párom elégedettsége számít csak a párválasztási döntésemet illetően, a többi meg ugathatja felőlem a Holdat is.

2020. jún. 12. 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Jót nevettem, jöhet a következő

F

2020. jún. 12. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen egyetértek az elsővel, férfi vagyok, de már rohadtul unom ezt a nyivákolást. Nem gond ha van ilyen ember,de ne hisztizzen itt naponta, attól nem lesz jobb.
2020. jún. 12. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Végre elértem valamit az életben- megteremtettem az inceleket, mert csak a lottóötös férfiakkal beszélek, akiknek az eheti számkódja 012567895.

Még anyám mondja, hogy sose érek el semmit. Pfft.

2020. jún. 12. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Na, ma is tanultam valamit.:)

Megsúgom, hogy az igazi alfahímek nem szorulnak rá társkeresőre, mert meg merik szólítani a nőket.

N

2020. jún. 12. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, elnézést, majd összejövök olyannal, aki semmilyen téren nem vonz, nehogy incel legyen belőle.

Mi mindenért vagyok még felelős?

2020. jún. 12. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
No ezt meg honnan veszed? Ha fönyeremény pasi vagy, miért gongolod, ha nem az lennél, nem irnának vissza? Ha nem te vagy a fönyeremény akkor meg honnan tudod, hogy hányan irnának vissza ha fönyeremény lennél? Ha meg kamu profillal probálkozol, honnan tudod, hogy nem látnak át rajtad?
2020. jún. 12. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

7. Hasonló fogalmazódott meg bennem.

Nehogymár te vagy bármilyen nőknél saját maguk miatt sikertelen pasik engem vagy bármelyik nőt számonkérjék, hogy ugyan miért a helyesebb/sikeresebb/életrevalóbb/sportosabb férfit választják. Kinek képzeled/képzelitek ti magatokat?

Ha azt az időt amit ezen az oldalon ilyen idegesítő kérdések kiírásával töltesz, arra áldoznád, hogy magadat fejleszd már előrébb lennél, nem gondolod kicsit se?

2020. jún. 13. 04:02
 10/11 anonim ***** válasza:
#4 hisztizni könny. Energiát belefektetni, változni, felismerni és szembenézni a problémákkal mocsok nehéz.
2020. jún. 13. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!