Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám meggyőzni, hogy megváltoztam?
Kb 2 évvel ezelőtt volt egy társaság, ahol tetszettünk egymásnak egy fiúval. Mindkettőnknek volt kapcsolata, de mégis kavartunk. Végül én szakítottam a barátommal, de a srác a barátnőjével maradt a mai napig. Eltelt ez a kb 2 év, én már nem is tartom velük a kapcsolatot, de nem vagyunk rosszban.
Aztán egy társkeresőn összeakadtam egy másik sráccal ebből a társaságból. Régen is tetszett nekem, de neki akkor komoly kapcsolata volt. Beszélgettünk, aztán randiztunk, azt mondta tetszek én is neki, de azért nem akar komolyat, mert pár hónapja szakított és hogy nekünk túl sok a közös ismerősünk. Gondolom az zavarja, amit a múltban csináltam, mert rá is kérdezett hogy igaz-e. Nem hazudtam, mondtam hogy mindenki csinál hülyeségeket az életében, de most “tiszta” vagyok. Szerintem nem győztem meg, de azt mondta, hogy még akar találkozni velem.
Lehet ebből a dologból még valami? Hogyan győzhetném meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!