Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "Incel"-ség visszavezethető evolúciós okokra?
Nem vagyok szakértó a témában, ezért nem állítok, csak kérdezek!
Mindig is próbáltam objektíven szemlélődni a világban. Ha a tudomány szemszögéből közelítünk az incelségre, véleményem szerint lehet találni párhuzamot az állatok és az emberek párválasztási szokásai között. Sok állatfajra igaz, hogy az alfahímek nemzenek utódokat, míg a gyengébbek ("Az evolúció zsákutcái") egyedül maradnak. Igaz lehet ez az incelekre is?
ősembereknél sem volt olyan, hogy "alfa", az emberek közösen vadásztak, építettek csapdát, stb.
nincs olyan, hogy "aki elejtette" a mamutot, mert mamutra nem egy ember vadászott, hanem csapatmunka volt, különben esélyük sem lett volna (és ahogyan ma is teszik természetközeli törzseknél)
itt egyesekben nagyon torz kép ép él a biológiával kapcsolatban
Most komolyan rádöbbentél, hogy az evolúció és a természetes kiválasztódás működik az emberek körében is?
Mert igen, működik.
Azt mondjuk nem értem, hogy miután jól leírod az összefüggések, utána miért jössz azzal, hogy le lehet dumálni a bugyit, ha ez menne, nem is létezne az incelség mint jelenség.
13.
Valóban, de még ez is jobb, mint a kérdező "dödödödödö evolúciós zsákutcák" dumája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!