Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy negyven éves nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy negyven éves nő miért ismerkedik huszonéves srácokkal?

Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 16:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

#20: Szerintem a celebvilágból indulnak ki, meg annyira rá vannak fókuszálva a témára, hogy ha egy héten csak egyet is látnak, akkor már megerősítve érzik a tézisüket. Illetve torzítják is a valóságot, hiszen ha látsz két embert sétálni vagy étteremben, kávézóban ülni egymással szemben, nem feltétlenül párok, lehetnek

- Kollégák.

- A férfi fűzheti a nőt, emiatt tűnhet úgy, hogy közük van egymáshoz, a nő pedig finoman belemehet a flörtbe, mert szeretné megkapni az állást vagy így próbál lavírozni a cégnél és reméli, hogy tovább nem fajul a dolog vagy már keresi a másik munkahelyet, de addig még szeretne fizetést kapni.

- Rokonok, apa-lánya, stb.

- Simán barátok. Olyankor még az is lehet, hogy te azt látod, hogy mondjuk önfeledten röhögcsélnek meg csikizik egymást a parkban a fűben.

- Sugar baby, Sugar Daddy felállás.

15 éve vagyok vendéglátóiparban, így én is csak megerősíteni tudom, amit írtál. Egyre több olyan pár van, ahol minimális a korkülönbség és ahol nem, ott szinte kivétel nélkül valami érdek van mögötte.

2020. jún. 6. 05:57
 22/23 anonim ***** válasza:

#20: Pedig vannak ilyenek, személyesen is ismerek párat. Tény, hogy messze nem olyan elterjedt dolog, mint itt az oldalon olvashatod, de létezik.

Egyébként hozzájárul az is (és ezt az itteni női kommentek is alátámasztják), hogy sokan a 40 feletti férfiakat pocakos, kopasz, fogatlan, már-már öregedő emberként képzelik el, és ha valaki nem ilyen a valós kora ellenére, arra simán rámondják, hogy "de hát ő még biztosan nem több 35-nél".

2020. jún. 6. 12:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Én pl 34 vagyok, kopaszodom és ezért 40-es nek néznek a nők mind. De jól öltözködöm, sportos vagyok, nincs pocak így lazán találok 25-45 közötti nőt légy ottra.
2020. jún. 7. 14:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!