Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyven éves nő miért ismerkedik huszonéves srácokkal?
#20: Szerintem a celebvilágból indulnak ki, meg annyira rá vannak fókuszálva a témára, hogy ha egy héten csak egyet is látnak, akkor már megerősítve érzik a tézisüket. Illetve torzítják is a valóságot, hiszen ha látsz két embert sétálni vagy étteremben, kávézóban ülni egymással szemben, nem feltétlenül párok, lehetnek
- Kollégák.
- A férfi fűzheti a nőt, emiatt tűnhet úgy, hogy közük van egymáshoz, a nő pedig finoman belemehet a flörtbe, mert szeretné megkapni az állást vagy így próbál lavírozni a cégnél és reméli, hogy tovább nem fajul a dolog vagy már keresi a másik munkahelyet, de addig még szeretne fizetést kapni.
- Rokonok, apa-lánya, stb.
- Simán barátok. Olyankor még az is lehet, hogy te azt látod, hogy mondjuk önfeledten röhögcsélnek meg csikizik egymást a parkban a fűben.
- Sugar baby, Sugar Daddy felállás.
15 éve vagyok vendéglátóiparban, így én is csak megerősíteni tudom, amit írtál. Egyre több olyan pár van, ahol minimális a korkülönbség és ahol nem, ott szinte kivétel nélkül valami érdek van mögötte.
#20: Pedig vannak ilyenek, személyesen is ismerek párat. Tény, hogy messze nem olyan elterjedt dolog, mint itt az oldalon olvashatod, de létezik.
Egyébként hozzájárul az is (és ezt az itteni női kommentek is alátámasztják), hogy sokan a 40 feletti férfiakat pocakos, kopasz, fogatlan, már-már öregedő emberként képzelik el, és ha valaki nem ilyen a valós kora ellenére, arra simán rámondják, hogy "de hát ő még biztosan nem több 35-nél".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!