Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magukat csúnyának, nyominak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magukat csúnyának, nyominak, szerencsétlennek tartó nők miért nem akarnak ismerkedni? Jobb az internet névtelenségébe burkolózva elméleteket gyártani? Vagy ugyanolyan figyelemvadászok, mint Instán meg Facebookon?

Figyelt kérdés

És nem kell azzal jönni, hogy nem ismerkedős oldal. Elméletileg a Facebook sem. De aki AKAR! az MINDENHOL! ismerkedik. Munkahelyen, utcán, hivatalban, ahol csak lehetősége van, ahol meglát egy vonzó valakit.

Úgyhogy kijelenthetjük, hogy ezek a lányok vagy nem léteznek, vagy csak arra vágynak, hogy mindenki megrohamozza őket az ismerkedési szándékával, ők meg figyelmen kívül hagyják, hiszen ebből már mindenképp rosszul jöhetnek csak ki, mert a végén még bebizonyosodik, hogy mégse csúnyák és nincs igazuk. És ha a végén még az is bebizonyosodik, hogy nem csak 30 évvel idősebb fogatlan embereknek tetszenek és nem csak szexet szeretnének tőlük, hanem párkapcsolatot IS, akkor az egész világképük összeomlana, amit arra építettek fel, hogy ők a csúnya lányok, akik senkinek nem kellenek.

2020. jún. 4. 15:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Egyszerűen érződött rajtuk a sértődöttség és hogy ők boldogtalanok. Most őszintén mit tudsz írni arra, ha állandóan azt irogatja neked, hogy ő milyen ronda ??? Én nem akarok senkinek a pszichológusa lenni
2020. jún. 5. 16:20
 42/47 A kérdező kommentje:

Na pont itt a gond, meg amit a 39-es is írt, hogy annyi visszautasítás, ahány férfi mellett elment az utcán. Közben meg lehet, hogy úgy néz rájuk, mint aki mindjárt lefújja őket gázspray-vel. De ezek az állítások egyébként sem ellenőrizhetők. Egyetlen egy dolog ellenőrizhető. Ha valaki BEVÁLLALJA, hogy tanuk mellett megteszi ugyanezt. De ezt azért nem teszi, mert tudja, hogy beégne.

A férfiakat pedig mindenki lesz...rja, senki nem akar az elfoglalt Facebook görgetős életéből még 2-3 órát sem arra szánni, hogy esetleg élőben egy idegennek bebizonyítsa azt a tényt, amit valószínűleg ő maga teljesen korrekt módon már hosszú évek alatt kitapasztalt.

2020. jún. 6. 00:06
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
#37 vagyok, írtam, hogy nem vagyok ronda. Ennek ellenére soha nem kezdeményeztek nálam idegenek sem az utcán, sem társasági eseményeken, sem tömegközlekedésen, sem online. Arra nem foghatjuk, hogy azért történt így, mert mindig egy rakás barátnőmmel együtt voltam, mert nincsenek barátaim, olyan helyekre is simán járok egyedül, ahová tipikusan párban vagy ismerősökkel szokás menni (mozi, étterem, kávézó, vagy csak kiülni egy parkba). Az a lényege a mondandómnak, hogy nem úgy működik a dolog, hogy a nő részéről elég csupán annyi, hogy létezik ahhoz, hogy férfiak tömegei (vagy akár csak egy) kezdeményezzenek nála. Igenis szükséges a flörtölés, szemezés, mosolygás idegenekre, ha azt szeretnéd, hogy kezdeményezzen nálad. Ezek közül egyiket sem teszem/tettem soha, ennek eredményeként soha senki nem jött oda hozzám. El tudom képzelni, hogy ha egy kevésbé előnyös kinézetű nő próbálná mindezeket csinálni, akkor inkább röhejessé válna vonzó helyett, ezt pedig épeszű ember nem akarja. Megnézni persze megnéznek, de ez egyáltalán nem jelent semmit. A feleségével és 3 gyerekével sétáló pasi is megnéz, a nagyfater is megnéz, a 12 éves kissrác is megnéz engem és egy millió más nőt is, aki épp szembe jön vele, nagy dolog. Ülhetnék egy kávézó teraszán egy órát vagy egy egész életet is, megnéznének egy millióan, de attól még egy sem jönne oda beszélgetni.
2020. jún. 6. 07:02
 44/47 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem mindig akkor jöttek oda ha vidám voltam, vagy ha nem is vidám de más dologgal voltam elfoglalva ami érdekel. Nem szemeztem, csak pl néztem hogy de helyes kutya, vagy de jó cucc a boltban, vagy valami érdekességen gondolkodtam, vagy a másik, pl a páromra gondolok hogy megnevettetett reggel és mosolygok magamban, erre odajönnek. Rájuk se néztem csak max ahogy belekerültek a látómezőmbe, de nem fókuszáltam én senkire nem is láttam kik vannak ott. És mégis ilyenkor az jön le nekik hogy rájuk mosolyogtam. Úgyhogy ha utálsz szemezni, akkor is bejöhet, pl zenét hallgatsz az utcán ami igazán tetszik, megnézel valamit ami érdekel, vagy beszélgetsz telefonon, bármi.
2020. jún. 6. 07:32
 45/47 A kérdező kommentje:

43-as: Ezzel csak azt erősítetted meg, hogy a férfiak is tudnak olvasni a jelekből és ha te nem adsz nekik semmit, akkor maximum megnéznek, de nem mennek oda zaklatni.

A beszélgetés viszont onnan indult ki, hogy te nem kellesz senkinek. Hát ha elzárkózol mindenkitől, akkor valószínű.

2020. jún. 6. 08:10
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Aki csúnyának érzi magát és kicsi az önbizalma, nem fog jeleket külözgetni, ezt beláthatod. Én is ezért nem teszem. Meg nem is tudom, hogy kell. Elmegyünk egymással szemben valakivel, mindenki megy a dolgára, szinte észre sem vesz. Rámosolygok, azt hiszi, hülye vagyok és megy tovább. Nagy kaland, inkább kihagyom.

De mindez nagyon messze van attól, hogy szerinted az átlagos, ronda nőket pasik ezrei akarják feleszedni, mert nagyon nem így van. És lám, most már ott tartunk hogy jeleket kell küldenünk. A vége az hogy ha felajánlkozunk meztelenül, kevesen mondanának nemet.

2020. jún. 6. 08:18
 47/47 anonim ***** válasza:

Én azért nem ismerkeddem mert beleszerettem valakibe aki sokkal jobbat érdemel nálam, de mivel eléggé belezúgtam rá se tudok nézni másra.

Meg tudom hogy nem lenne sikerem az uraknál, fiatal koromban elég megaláztatást és visszautasítást kaptam ahhoz, hogy tudjam engem őszintén senki sem szeret, csak az nyúl hozzám akinek már nagyon viszket odalent.

2020. aug. 28. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!