Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magukat csúnyának, nyominak, szerencsétlennek tartó nők miért nem akarnak ismerkedni? Jobb az internet névtelenségébe burkolózva elméleteket gyártani? Vagy ugyanolyan figyelemvadászok, mint Instán meg Facebookon?
És nem kell azzal jönni, hogy nem ismerkedős oldal. Elméletileg a Facebook sem. De aki AKAR! az MINDENHOL! ismerkedik. Munkahelyen, utcán, hivatalban, ahol csak lehetősége van, ahol meglát egy vonzó valakit.
Úgyhogy kijelenthetjük, hogy ezek a lányok vagy nem léteznek, vagy csak arra vágynak, hogy mindenki megrohamozza őket az ismerkedési szándékával, ők meg figyelmen kívül hagyják, hiszen ebből már mindenképp rosszul jöhetnek csak ki, mert a végén még bebizonyosodik, hogy mégse csúnyák és nincs igazuk. És ha a végén még az is bebizonyosodik, hogy nem csak 30 évvel idősebb fogatlan embereknek tetszenek és nem csak szexet szeretnének tőlük, hanem párkapcsolatot IS, akkor az egész világképük összeomlana, amit arra építettek fel, hogy ők a csúnya lányok, akik senkinek nem kellenek.
Na pont itt a gond, meg amit a 39-es is írt, hogy annyi visszautasítás, ahány férfi mellett elment az utcán. Közben meg lehet, hogy úgy néz rájuk, mint aki mindjárt lefújja őket gázspray-vel. De ezek az állítások egyébként sem ellenőrizhetők. Egyetlen egy dolog ellenőrizhető. Ha valaki BEVÁLLALJA, hogy tanuk mellett megteszi ugyanezt. De ezt azért nem teszi, mert tudja, hogy beégne.
A férfiakat pedig mindenki lesz...rja, senki nem akar az elfoglalt Facebook görgetős életéből még 2-3 órát sem arra szánni, hogy esetleg élőben egy idegennek bebizonyítsa azt a tényt, amit valószínűleg ő maga teljesen korrekt módon már hosszú évek alatt kitapasztalt.
43-as: Ezzel csak azt erősítetted meg, hogy a férfiak is tudnak olvasni a jelekből és ha te nem adsz nekik semmit, akkor maximum megnéznek, de nem mennek oda zaklatni.
A beszélgetés viszont onnan indult ki, hogy te nem kellesz senkinek. Hát ha elzárkózol mindenkitől, akkor valószínű.
Aki csúnyának érzi magát és kicsi az önbizalma, nem fog jeleket külözgetni, ezt beláthatod. Én is ezért nem teszem. Meg nem is tudom, hogy kell. Elmegyünk egymással szemben valakivel, mindenki megy a dolgára, szinte észre sem vesz. Rámosolygok, azt hiszi, hülye vagyok és megy tovább. Nagy kaland, inkább kihagyom.
De mindez nagyon messze van attól, hogy szerinted az átlagos, ronda nőket pasik ezrei akarják feleszedni, mert nagyon nem így van. És lám, most már ott tartunk hogy jeleket kell küldenünk. A vége az hogy ha felajánlkozunk meztelenül, kevesen mondanának nemet.
Én azért nem ismerkeddem mert beleszerettem valakibe aki sokkal jobbat érdemel nálam, de mivel eléggé belezúgtam rá se tudok nézni másra.
Meg tudom hogy nem lenne sikerem az uraknál, fiatal koromban elég megaláztatást és visszautasítást kaptam ahhoz, hogy tudjam engem őszintén senki sem szeret, csak az nyúl hozzám akinek már nagyon viszket odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!