Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz ez? Szép nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez? Szép nővel átlagos kinézetű férfinak nem érdemes kezdeni, mert nagyobb eséllyel hagy el.

Figyelt kérdés

Mint egy átlagos nő.

Gondolom érthető a kérdésem.

2020. jún. 3. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha így áll az ember az élethez, sosem fog élni. Engem is sok dologgal lehet bántani. Úgy védekezem, hogy tudom magamról ezt, egyébként meg leszarom.
2020. jún. 3. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Az élethez bátorság kell, a kapcsolathoz meg bizalom.
2020. jún. 3. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:
36%

11.

A sima átlagemberek ellen én is ezzel védekezem, illetve azzal, hogy mindig eljátszom - vagyis igazából nem, mert alapból az vagyok - a világtól kissé elszakadt fura figurát akit ez úgysem érdekel. És mondjuk tényleg nem.

De ha olyan bánt meg akit kedvelsz vagy szeretsz... Az ellen nincs védelem. Bízni nagyon nehéz, mert ha megteszed - mi a biztosíték, hogy nem használják ki, élnek vissza vele? Támadnak meg a gyenge pontodon keresztül amit mások elől elrejtesz, de az aki szeretett - vagy úgy tett - megismert? Az apám pl - bár ő senkit nem szeret - még kérkedik is azzal, hogy szereti kiismerni mások gyenge pontjait, hogy azzal visszaélhessen. És tényleg ezt is teszi! A rossz, hogy én is hamar kiszúrom mások gyengepontját, de én nem élek vissza ezzel, mert az a "sötét oldalhoz vezető út" egy metaforával élve.

2020. jún. 3. 23:37
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Én is szép vagyok, párom átlagos és mégis szeretem! Sosem hagynám el más miatt, lehet az akármilyen jó pali.

N27

2020. jún. 3. 23:41
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Hülyeség, nem szabad mindenkit a külseje alapján megítélni.
2020. jún. 4. 05:34
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem érthetō a kérdés, hiszen nem tudjatjuk, hogy számodra mit jelent “szép” vagy “átlagos”.

Sok embernek más-mást jelent a szó, nem egyszer találkoztam már olyan szép nōkkel, akik nem tartották magukat szépnek.

Azonkívül a szépség nem minden, átlagos kinézetū pasi is lehet imádnivaló egy vonzó, jó személyiséggel.

2020. jún. 4. 08:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs valóságalapja. Én szép, csinos nőnek tartom magam és baromira tetszik és vonzódom egy olyan férfihoz, aki a fél szemére vak.
2020. jún. 4. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Figyelj,Hofi megmondta:"Jó nőt ne vegyél feleségül,mert nem férsz hozzá"
2020. jún. 4. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!