Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell történnie ahhoz, hogy egy férfi soha az életbe ne merjen többet semmilyen nőnél próbàlkozni?
Nálam gyerekkori bántalmazásból adódóan önbecsülési gondok, szégyenkezés magam miatt és hasonló finomságok váltottam ki, hogy még csak soha nem is próbálkoztam egyetlen lánynál sem.
Valószínűleg már nem is nagyon fogok változni ezen a téren.
Én például soha nem "próbálkoztam" senkinèl, nem erőltettem a dolgot. Néha volt, hogy egy-egy csaj megtetszett és ha olyan kedven volt, olyan állapotban voltam megróbáltam megismerni. Mindig tudtam ha amúgy nem érdekeltem a csajt baráti vagy haveri szintnél jobban, szóval ilyenkor nem erőltettem a dolgot. Nem is voltam soha "friendzone"-ban.
Úgy vagyok vele, ha kölcsönös az érdeklődés, akárcsak véletlenül ismerek meg olyan lányt akivel így lenne akkor megpróbálok jól kijönni a dologból, kapcsolatot kialakítani, de egyébként célzottan, direkt csajozási szándekkal sose közeledtem senkihez.
Ennek ellenére volt már kapcsolatom, szóval összejöhet a dolog így is.
Amúgy is a nő dönt szinte minden esetben, szóval kár komolyabban teperni... Ha nem jössz be elsőre a nőnek, hagyni kell a francba. Szerintem annál szánalmasabb nincs amikor férfiak totál lemennek kutyába és idiótát csinálnak magukból egy csaj "kedvéért".
Homoszexualitás.
Minden más csak kifogás.
"Akit 100x elutasítanak magában kéne hogy keresse a hibát"
Megvan a hiba, szarul nezek ki, es (meg) nincs eleg penzem, hogy kompenzaljam.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!