Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek kell történnie ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell történnie ahhoz, hogy egy férfi soha az életbe ne merjen többet semmilyen nőnél próbàlkozni?

Figyelt kérdés
Úgy általában.

2020. jún. 3. 17:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Nekem elég volt egy elutasítás de az olyan volt senkinek nem kívánom. A csajnak fogalma sincs mit tett velem, de én már semmilyen nőben nem tudok bízni ezekután, akkor sem hiszek nekik ha kérdeznek és rettegek attól hogy bekepzelek megint valamit, beleéltem magam, szerelmes leszek és nem fogják megbocsatani, hagynak megalazni, zaklatot csinálnak belőlem, hülyére vesznek. Úgy játszott velem mint macska az egérrel több mint 2 évig. A mai napig nem értem hogy mi volt és ő sem ad választ a kérdéseimre, megbeszelni sem tudom vele, kibekulni sem tudok haveri alapon se, sehogy. De a mai napig hiányzik és annyira elcsavarta a fejem, hogy nem érdekel más nő... Hosszú lenne belemenni a részletekbe de profin csinálta, még ha ő nem is tud róla.
2020. jún. 3. 19:23
 12/25 A kérdező kommentje:
A nő maga a Sátán!
2020. jún. 3. 21:12
 13/25 anonim ***** válasza:

Nálam gyerekkori bántalmazásból adódóan önbecsülési gondok, szégyenkezés magam miatt és hasonló finomságok váltottam ki, hogy még csak soha nem is próbálkoztam egyetlen lánynál sem.

Valószínűleg már nem is nagyon fogok változni ezen a téren.

2020. jún. 4. 01:06
 14/25 anonim ***** válasza:
2020. jún. 4. 01:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már kérdező. Dacára annak, hogy szerencsétlenül alakult a magánéletem párkapcsolati része nem mondanám, hogy a nők gonoszak. Nyilván van köztük olyan is, de általánosságban nem lehet ezt kijelenteni. Ugyanúgy a férfiakról sem. Tudom, mindig könnyebb másokat hibáztatni, mint belátni a hibáinkat és a gyengeségeinket. Viszont az állandó hárítás és hibáztatás hosszútávon mérgezi a leleked és gyűlölködővé tesz. Úgy meg nem lehet élni. Érdemes tehát mindenkinek önmagába néznie, mert hiszed vagy sem, az önismeret sokat javít(hat) az életminőségeden. 5-ös voltam.
2020. jún. 4. 08:51
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

Én például soha nem "próbálkoztam" senkinèl, nem erőltettem a dolgot. Néha volt, hogy egy-egy csaj megtetszett és ha olyan kedven volt, olyan állapotban voltam megróbáltam megismerni. Mindig tudtam ha amúgy nem érdekeltem a csajt baráti vagy haveri szintnél jobban, szóval ilyenkor nem erőltettem a dolgot. Nem is voltam soha "friendzone"-ban.

Úgy vagyok vele, ha kölcsönös az érdeklődés, akárcsak véletlenül ismerek meg olyan lányt akivel így lenne akkor megpróbálok jól kijönni a dologból, kapcsolatot kialakítani, de egyébként célzottan, direkt csajozási szándekkal sose közeledtem senkihez.

Ennek ellenére volt már kapcsolatom, szóval összejöhet a dolog így is.

Amúgy is a nő dönt szinte minden esetben, szóval kár komolyabban teperni... Ha nem jössz be elsőre a nőnek, hagyni kell a francba. Szerintem annál szánalmasabb nincs amikor férfiak totál lemennek kutyába és idiótát csinálnak magukból egy csaj "kedvéért".

2020. jún. 4. 15:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Okádék pofám van. Ennyi.
2020. jún. 5. 09:43
 18/25 anonim ***** válasza:
28%

Homoszexualitás.

Minden más csak kifogás.

2021. febr. 26. 05:49
 19/25 anonim ***** válasza:
Az megvan nektek, hogy minden ember egy személyiség? Akit 100x elutasítanak magában kéne hogy keresse a hibát!!
2021. febr. 26. 15:39
 20/25 anonim ***** válasza:
82%

"Akit 100x elutasítanak magában kéne hogy keresse a hibát"

Megvan a hiba, szarul nezek ki, es (meg) nincs eleg penzem, hogy kompenzaljam.

36F incel

2021. febr. 26. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!