Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan minden átlagos nő azt hiszi, hogy van annyi szabad csúcsszuper főnyeremény pasi, hogy mindegyiknek jut majd egy?
10-es, miért nem fogysz le?
Kérdező, én nem hiszem azt, hogy van ennyi csúcsszuper pasi, csak ha nekem nekem jut, akkor más nem kell.
hogy van ennyi csúcsszuper pasi, csak ha nekem jut, akkor más nem kell. (Jesszus, micsoda igazság)
Ebben igazad van, ha nekem is jutna csúcsszuper nő (sportos férfi vagyok), akkor nekem sem kellene más. :D
Jaj, látom, azt írtam, hogy "nekem nekem".
Az egyik nekem egy NEM. Tehát ha nekem nem jut szuper, nem kell más.
(Az új layout óta folyamat félregépelek.)
Megtaláltam a _számomra_ csúcsszuper álompasit.
Külsőre is bejön. De amitől álompasi, az csupa belső tulajdonság. Olyan összhang van köztünk, ami csak ezer emberből eggyel adatik meg.
Ettől még lehet, hogy 1000 nőből 900 röhögve elutasítaná, mert _nekik_ nem jön be.
Amíg nincs kellő önismereted, addig nem tudod, hogy mire van szükséged, és ne is csodáld, ha nem is találod meg.
"Akárhogyis, valahogy csak találnak a nőt kedvükre való párt, lényegesen kevesebb nőt látok emiatt rinyálni, mint pasit."
Nem nem, csak talált egy vetítőgépet, egy épkézláb embert, akire rávetíti az álompasi jelzőt, és nem látja az erdőt a fától. Majd idővel elkezdi szapulni, h nem olyan...
Mind1ik így gondolkodik. Vmelyik írta h barátja 170cm 64 kg, és nagyon izmos. Más fogalmunk van az izmosról, meg a magasról is. Azelőtt vmelyik verte a mellét a pasijának a fizetésére, 450netto vagy vmi ilyesmi. Most akkor a 2M-es fizu mi? Ezek mind mind relatív dolgok, csak a nők ködösítenek.
Az utolsó is így tesz ahogy látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!