Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány ismerkedésnél ha egy 40 éves nő albérletben él egyedül?

Figyelt kérdés
És nincs túl sok félretett pénze, de van rendes munkája.
2020. jún. 1. 17:22
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Onalloan is kepes megelni, nem letszuksegletbol keres ferfit. Egyutt pedig, ha komolyra fordul, konnyebb.
2020. jún. 2. 01:20
 32/33 mikeXxX ***** válasza:
100%
Ismerkedtem kő gazdag nővel és olyannal is aki 32 évesen otthon lakott én az embert nézem hidegen hagynak az anyagi dolgok meg van mindenem ami kell ellenben azért a vészharang jelezne nekem hogy nem e gold digger az nő mert azt nem szeretnék magam mellé!
2020. jún. 3. 16:31
 33/33 anonim ***** válasza:
Nem hátrány, de ha egy férfi él 40 évesen ott, az bűncselekmény a nők szemében.
2020. jún. 27. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!