Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen fapofa arcú nők jönnek be a férfiaknak?
Ő Holényi Zita youtuber, aki Ausztriában él az osztrák párjával. Hiába 26 éves én szerintem sokkal idősebbnek néz ki. Én meg hiába vagyok olyan, mint akinek az arcára van írva a kedvesség, sokat mosolygok is, még se vagyok elég jó.
Talán azért, kérdező, mert mint ahogyan az a kérdésedből is nyilvánvaló, ez az "arcodra írt kedvesség" nem más kényszeredett vicsorgásnál, ami alatt ott bújik meg egészen közel a felszínhez az "én miért nem vagyok elég jó" sértettsége. És ezt valószínűleg mindennél jobban lehet érezni.
2020. jún. 1. 15:17
2/13 anonim válasza:
Nem, nem csak az ilyen nők jönnek be a férfiaknak. Te azért nem vagy elég jó, mert egy negatív, lehúzó ember lehetsz, aki mások életével foglalkozik, de az igényei nagyok.
2020. jún. 1. 15:28
3/13 anonim válasza:
Ha kinyitom a szótárt a szép női arcnál, akkor kb őt írja le a definíció SMINKBEN. Mondjuk utána jön a medence / tenger és az álom szertefoszlik. Pont ezért nem is kellene ez a nő párkapcsolatra, megkockáztatom szexre sem, mert mű a kinézete, meg a kedvessége is.
Az ilyen nők a normális férfiaknál max egy hümmögést érnek meg, össze nem jönnének vele.
2020. jún. 1. 15:30
4/13 anonim válasza:
Néha azt gondolom ezeket a kérdéseket az adott youtuber írja ki hogy megismerjék őket jobban :) Ha szidják magukat a célt akkor is elérik mert rájuk keresnek :))
2020. jún. 1. 15:37
5/13 anonim válasza:
Kinek mi jön be, egyébként attól mert mosolygós vagy az önmagában nem elég, az hogy ő ezen fapofa arcot vág az nem egyenlő azzal, hogy egy unalmas ember, aki nem élet vidám.
Nem látsz bele a kapcsolatukban, hogy ő hogyan viselkedik.
2020. jún. 1. 15:38
6/13 anonim válasza:
Azért mert valakit sokat dicsérnek nem biztos, hogy mindenkinek bejön. Sőt még az sem biztos, hogy a többségnek tetszik. Az árad "belőlem a kedvesség" dologról meg csak annyit, hogy ha mindenkivel így viselkedsz az könnyen visszaüthet. Plusz ennél többre lesz szükséged a sikeres társkereséshez.
2020. jún. 1. 15:40
7/13 A kérdező kommentje:
Ez a nő a videóiban is pont ilyen, nem csak egy képen vág ilyen fejet.
2020. jún. 1. 15:41
8/13 anonim válasza:
Nem értem most miért hagsúlyoztad ki, hogy az osztrák palijával? Aki tud németül, angolul könnyen le tud akarsztani magának bárki más nemzetiségű pasit, elég regisztrálni ilyen oldalakra. Nyugati pasik vadásszák a keleti csajokat, mert minket könnyebben le lehet venni a lábunkról.
2020. jún. 1. 16:38
9/13 anonim válasza:
Nem azért nem kellesz a férfiaknak, mert nem így nézel ki, hanem mert valami komoly szoftverhibád van, vagy mert csak a tökéletes külsejű férfiakat veszed férfiszámba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!