Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezésnél egy "fapofa" elrettentő lehet?
Talalkozzunk es probaljuk ki .
N
Az nem szemezés, hanem bámulás. T'od... borjú, újkapu meg effélék.
A szemezés: kíváncsiság ÉS játék.
Érdekes, amit mondasz, pl. én is tök sokszor megkaptam már, hogy miért vagyok olyan morcos, pedig csak ilyen az arcom, amikor sétálok, utazom, stb., nem tehetek róla. Amikor pedig csak úgy félmosolyra húzódik a szám, akkor nem vagyok benne biztos, hogy azt mások is látják, sokszor próbáltam a tükör előtt és ugyanolyan rezzenéstelen arcom volt, mint előtte. :D
Elég nehéz dolog ez, gyakorold, hogy ne legyen olyan rezzenéstelen!
23/L
Én is tök ilyen vagyok, az alap sztenderd arcom tök morcos mérges, pedig semmi bajom, csak sztenderd lefelé görbülő szám van. A gyakorlás nem rossz ötlet, nem olyan nehéz mozdulatsor a mosolygás, a modellek is tanulják.
Köszi a válaszokat, valóban tényleg igaz, hogy mosoly nélkül nem sokra megyek. Mert mindig mikor össze akad a szemünk 2-3 másodpercig nézzük egymást aztán félre néz, nyilván ha mosolyognék venné a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!