Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemezésnél egy "fapofa"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemezésnél egy "fapofa" elrettentő lehet?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok. Imádok szemezni, viszont én elég komoly ember vagyok és csak úgy nem tudnék egy lányra mosolyogni. Így ha szemezni próbálok, egy jellegtelen (nem bamba csak amolyan érzelem mentes) arc néz a lányra. Ez mennyire lehet elrettentő vagy ijesztő? Illetve nem tudom mikor kölcsönös a vissza szemezés. Van hogy többször is a szemembe néz az adott lány, de legtöbb elkapja a fejét, tudom fura, de tolakodó se akarok lenni a bámulással. :D

2017. szept. 8. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Talalkozzunk es probaljuk ki .

N

2017. szept. 8. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Legalább kacsints rá, hogy tudja nem azért bámulod, mert kócos vagy elkenődött a sminkje, hanem mert tetszik! :D
2017. szept. 8. 23:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez a kacsintás nem rossz ötlet, bár ehhez is kell bátorság. :D Sajnos egész fiatal évemet úgy töltöttem, hogy marha ronda stílustalan, kövér gyerek voltam, önbizalom -100. De azóta lefogytam, jól öltözök, és egész jól nézek ki, de a múlt kísért. De ez jó tipp, talán megpróbálom egyszer. :D Ha már ő elmosolyodik akkor már nekem is megy, csak úgy natúran nem menne.
2017. szept. 9. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég ijesztő,azon kívül így vslószínűleg a lányok is fapofával néznek vissza rád,ennek meg mi értelme?
2017. szept. 9. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán nem ijesztő, csak esetleg a kiszemelt lány, nem fogja észrevenni, hogy tetszik neked és éppen szemezni próbálsz vele.
2017. szept. 9. 01:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Az nem szemezés, hanem bámulás. T'od... borjú, újkapu meg effélék.

A szemezés: kíváncsiság ÉS játék.

2017. szept. 9. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hosszú távon igen. OK, hogy nem vigyorogsz állandóan, de annyit még én is megteszek, hogy ha látom, hogy kölcsönös a dolog, hogy legalább egy ilyen félmosolyt megengedek magamnak (igen, én sem tudok mosolyogni csak úgy simán). Ha faarcot vágsz, egyszerűen azt hiszi nincs semmi különös, csak nézel ki a fejedből.
2017. szept. 9. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Érdekes, amit mondasz, pl. én is tök sokszor megkaptam már, hogy miért vagyok olyan morcos, pedig csak ilyen az arcom, amikor sétálok, utazom, stb., nem tehetek róla. Amikor pedig csak úgy félmosolyra húzódik a szám, akkor nem vagyok benne biztos, hogy azt mások is látják, sokszor próbáltam a tükör előtt és ugyanolyan rezzenéstelen arcom volt, mint előtte. :D

Elég nehéz dolog ez, gyakorold, hogy ne legyen olyan rezzenéstelen!

23/L

2017. szept. 9. 18:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Én is tök ilyen vagyok, az alap sztenderd arcom tök morcos mérges, pedig semmi bajom, csak sztenderd lefelé görbülő szám van. A gyakorlás nem rossz ötlet, nem olyan nehéz mozdulatsor a mosolygás, a modellek is tanulják.

Köszi a válaszokat, valóban tényleg igaz, hogy mosoly nélkül nem sokra megyek. Mert mindig mikor össze akad a szemünk 2-3 másodpercig nézzük egymást aztán félre néz, nyilván ha mosolyognék venné a lapot.

2017. szept. 10. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!