Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszafogottabb, nyugis 20-30 éves nőknek sem jönnek be az alacsonyabb vérnyomású, csendesebb, nyugodt férfiak? Ezek a nők is elvárják, hogy a párjuk egész nap szórakoztassa őket? Egy nyugodt, csendesebb férfinek max. csak csúnya nő juthat?
Szerintem kevered a vérmérsékletet a vérnyomással.
Azt áruld el, mit értesz szórakoztatás alatt?
Én visszafogottabb és csendesebb nő vagyok, a férjem is ilyen. 17 éves voltam, amikor megismertem, akkor is ilyen voltam és ő is. Engem nemcsak nem kell szórakoztatni, hanem nekem konkrétan igényem van arra, hogy naponta néhány órát (minimum 1-2) egyedül, magamban lehessek. Szerencsére olyan hobbija van, hogy ennyi időt ő is simán elvan egyedül, és ha ott karattyolnék mellette, az zavarná.
Ráadásul egyikünk sem az a „járkálós” típus, mi nagyon jól elvagyunk otthon, ettől függetlenül néhány havonta beiktatunk egy-egy kimozdulós délutánt vagy estét.
Amúgy nem vagyok csúnya, még nekem is tetszik amit a tükörben látok, bár az instamodellekkel nem vagyok egy szinten :)
Szóval összegezve a kérdésedre a válasz az, hogy nem, egy nyugodt, csendesebb férfinek nem csak csúnya nő juthat.
33N
Mert a csendes és az introvertált nem tartozik össze. Én introvertált vagyok, de nagy a szám.
Ha kell, leírom ezerszer, hogy az introvertált nem azt jelenti, hogy csendes, nyomi, beszari, önbizalomhiányos. Ez mind egy extrovertált is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!