Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett ilyen felszínes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen felszínes a világ, hogy ha az embernek már nincs Facebookja, akkor hátrányból indul a társkeresésben, meg egyesek odáig mennek, hogy biztos sorozatgyilkos vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

Egyetem alatt muszáj volt, de üres profil volt egy eldobható email címmel, folyamatosan kaptam is az ívet miatta, hogy miért nem töltök fel legalább egy profilképet meg miért nem lájkolom ezt meg azt, hogy az illető nyerjen valami hülyeségben, vagy osszam meg, hogy hamarabb el tudja adni a lakást. Az ostoba körlevelekről már nem is beszélve.

Ettől függetlenül teljesen normális életet élek, nem vagyok haladásellenes sem, okostelefonom van és elérhető vagyok több azonnali üzenetküldő alkalmazásban is, de a Facebooknak nem látom semmi értelmét. Az meg egyenesen taszít, amire a legtöbben használják, hogy agyatlan zombiként görgetik a falat és ugyanazokat a vicces képeket, videókat meg idézeteket osztogatják meg lájkolják.

2020. máj. 30. 05:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Azért van a kettő között átmenet aki azon el mint akinek van de egy darab képpel és semmilyen adattal a néven kívül.Az enyem ilyen nev és egy db kep Sjanos ma már annyi mindenhez kell,pl tanfolyamon Facebook csoportban küldtek át anyagokat,jegyzeteket.Ha emiatt hogy nincs face lemaradók róla az csak nekem hátrány.

Baráti társaságnak van közös face csoportja....

Így sokat kommunikálunk,ha fel kellene hívnom őket hat biztosan nem lenne jo a többórás telefonbeszélgetés àra...

Próbáld te is az előnyös oldalát nézni nem kell 400 kép meg ma a xy ban ebédeltem kitenni.

2020. máj. 30. 09:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Őszintén soha nem értettem, akik ennyit lovagolnak ezen a témán. A facebook elindult abba a közösségi irányba, hogy az online oktatás, tanfolyamok anyaga ottani zárt platformba kerül fel, a baráti, családi közösségek akiket pl országok választanak el ott tudnak kontaktban maradni (saját példa, mi barátaink közül valaki Londonban él, valaki Belgiumban, a legjobb barátnőm Spanyolországban, mi Dániába költözünk hamarosan) és a posztot mindenki látja a csoportban nem kell feltétlen 99+ üzenetet visszaolvasni. Egyetem alatt a diákszövetkezetek a munkákat, munkára jelentjezős papírokat szintén fb-n osztották meg, és a munkahelyem ahol dolgoztam egyetem alatt a közösségimédia profiljaim is megnézték mielőtt felvettek, mert igenis vannak olyan munkahelyek ahol számí és rádkeresnek, a fb-re és a Linkedin fiókra. Valamint a fejvadász cégek is előszeretettel nézik ezeket a közösségi oldalakat és keresnek fel embereket. Adományozhatsz és adománygyűjtést szervezhetsz ami rengeteg emberhez eljut világszerte.

Megértem, nem érted minek a képek, a posztok, a sok hülyeség. Viszont az én és az alattam lévő generációknak a fb már egy fontos nem csak szórakoztatásra kijelölt platform. Ezen látszik amúgy hogy a britek a fb-t nagyon komolyan veszik, és szórakoztató oldalként inkább a snapchatet használják. Ami amúgy itthon is megfigyelhető, hogy a 13-20 közöttiek instagramon és a snapchaten sokkal aktívabbak és inkább a fent felsoroltak miatt van fb fiókjuk.

24 éves tanárnő

2020. máj. 30. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet csinálni szimplán csak messengert is, akkor maga fb fiókod nem lesz de beszélgetesre ugyanugy hasznalhatod. En azert szeretem a messengert mert itt beszéltetek a barataimmal, ismeroseimmel. Amugy meg nem hiszem hogy valaki csak azert visszautasitana mert nincs fb fiokod, max ha fiatal vagy es fiatalokkal ismerkedsz ott eltudom kepzelni
2020. máj. 30. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyetem? És ilyen értemi szint?...
2020. máj. 30. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
44%
#8: Szinte hihetetlen, hogy lehetsz ennyire naiv. A Facebook profilra feltöltött információk valódiságát senki nem ellenőrzi. Egy szexuális erőszak miatt elítélt börtöntöltelék, akinek három törvénytelen gyereke van három különböző anyától és munkanélküliként egy ócska albérletben tengődik egy alkoholista nővel, simán felrakhat magáról olyan képeket és adatokat, amelyek álompasinak állítják be. A börtönből szabadulva már másnap délelőtt, egy-két óra alatt könnyedén létrehozhat egy kamu oldalt, amin csak a neve és a profilképe stimmel, minden más hamis képek és adatok halmaza arról, hogy hol járt iskolába és milyen végzettségei, munkahelye, háza, kocsija és nyaralója van, meg hogy mennyire sok könyvet olvas, bejárta a fél világot és hogy már csak egy társ hiányzik az életébe. Épphogy a Facebook a tökéletes eszköz a félrevezetésre.
2020. máj. 30. 15:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem sincs facebookom épp így is eleget tud rólam a google, nem kell még, hogy a facebook is gyűjtse rólam az adatokat, szokásokat. 5 éve nem használom, de amíg előtte fent voltam se volt semmi értelme, ugyanúgy levegőnek néztek az emberek. Aki akar fb-nélkül is megtalál, ahogy eddig is.
2020. máj. 30. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!