Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek lányok ha a barátotokról kiderülne, hogy sorozatgyilkos?
Figyelt kérdés
pont mint dexter morgen2014. szept. 18. 22:40
1/15 A kérdező kommentje:
csak az elmélet kedvérét :)
2014. szept. 18. 22:41
2/15 anonim válasza:
Fogalmam sincs..ilyen még soha eszembe sem jutott :D
4/15 anonim válasza:
Igen pont egy átlagos élethelyzetet vázoltál fel, szerinted Magyarországon ennek az esélye mennyi százalék?
5/15 anonim válasza:
En nagyon felos vagyok, nem merek ismerkedni sem, csak ha mar elotte valaki baratnom vagy a tarsasagombol jol ismerte azt a fiut es mielott elmennek vele randizni, mar nagyjabol ismerem. Teljesen ismeretlennel nem merek talalkozni. De kulonben en olyasmi aldozat tipus vagyok, felek nagyon, de mindig belekerulok valami helyzetbe, amiktol jogos is a felelmem.
7/15 anonim válasza:
Megszakítanék vele minden szálat és külföldre menekülnék. L
8/15 anonim válasza:
6-os te imadnal olyan embert aki megoli a masik embereket, belegondoltal kicsit, ha pl. valamelyik csaladtagodat kapna el egy ilyen sorozatgyilkos. Azert az aldozatoknak es a csaladtagjainak borzalmas lehet.
9/15 anonim válasza:
(én is elfogult fan vagyok) :)
A céllal tudnék azonosulni, a módszerrel nem. Szakítás oka inkább a hazugság lenne.
10/15 anonim válasza:
Örülnék neki, végre nem kéne előle tovább titkolnom, hogy én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!