Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek lányok ha a barátotokról kiderülne, hogy sorozatgyilkos?
Figyelt kérdés
pont mint dexter morgen2014. szept. 18. 22:40
11/15 anonim válasza:
annyira meg sem lepődnék. engem szeretek az őrültek. valamiért vonzom őket
12/15 Láttál már,de mégse :) válasza:
11
+1
Jobban meglepne,hogy barátom van :D
14/15 anonim válasza:
Megfontolnám, esélyes-e, hogy én legyek a következő áldozat. De alapvetően kussolnék róla, hogy bármiről is tudok. Főleg félelemből. Kb. ezredrészt meg szerelemből, hiszen valamit csak megszerettem benne, ami remélhetőleg nem volt hazugság. Nyilván, ha volna esélyem, hogy lebuktassam anélkül, hogy ő megtudja, akkor megtenném, utána meg nevet váĺtoztatnék, és elköltöznék, frizurát váltanék...
De azért az sem közömbös, hogy miért ölt meg és kiket.. sokadrangú ugyan, de nem figyelmen kívül hagyható.
Elméletben... gyakorlatban meg soha ne történjen ez meg, ha lehetséges.
15/15 anonim válasza:
14 vagyok - nem nézem a sorit, szóval arról fogalmam sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!