Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is a húzd meg ereszd meg a legjobb módszer?
Én nőként szólnék hozzá. Nem is értem ez miért külön "módszer" ha kölcsönös az érdeklődés akkor kölcsönösen keressük egymást. Ha csak szórakoztatod a lányt akkor ő nemes egyszerűséggel nem érdeklődik irántad és ott kell hagyni.
De lehet én vagyok túl egyszerű lélek.
A társkeresőkön tapasztalataim szerint türelmesnek kell lenni. Ha ráírsz egy nőre, meg kell várnod a válaszát, mielőtt újra írsz neki, akkor is, ha egy hétig nem válaszol. Azt a nők nagyon nem szeretik, ha valaki újra rájuk ír, mielőtt alkalmuk lenne válaszolni. Ilyesmivel magad alatt vágod a fát, rossz fényben tüntet fel, nyomulósnak láttat.
Az pedig, hogy mindig neked kell kérdezősködnöd és a nő sosem kérdez rólad semmi lényegeset, általában amiatt van, mert igazából az adott nőt nem érdekled. Az ilyen nők udvaroltatnak maguknak, mert jólesik nekik, hogy érdeklődnek utánuk, de igazából csak ezt a kellemes, simogató élményt akarják átélni, nem társat keresnek. Ez a tapasztalataim szerint nemcsak levelezéskor figyelmeztető jel, hanem az első randin is. Ezekből a nőkből általában nem lesz partner.
Ha 24 órán belül nincs válasz, jön a másik csaj, írok annak.
Minek többet várni.
Ha a másik csaj válaszol, és az előző későn reagált, akkor így járt, ezt meg is írom neki, hogy mivel nem válaszolt időben, várja ki a sorát.
Ha nem jönnék össze a másikkal, akkor beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!