Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes idősebb férfiak mit képzelnek magukról, amikor fiatal lányokkal flörtölnek a neten? Miért nem a saját korosztályuknak írogatnak? Nincs bennük semmi tartás?
Én is csípem az idősebb férfiakat, mert többnyire érettebbek és számomra izgalmasabbak. Ha válogathatok a korosztályból, körülbelül +10 évre lőnék be. Ezzel tuti nem vagyok egyedül.
21L
13.
Úgy nehezen lesz családotok, közös gyerekeitek.
Nem kell összekeverni a szerelmet, a működő párkapcsolatokat, meg a netes flörtölést. Előfordul az életben, hogy egy fiatal lány beleszeret egy idősebb férfiba. De azért nem ez az általános. Úgyhogy szerintem igenis gáz amikor 40+ 50+-os kanos férfiak fiatal lányokat akarnak felszedni az interneten. Főleg amikor látják hogy a lány érdektelen, de azért folyamatosan írogatnak... Csak magukat égetik. A kedvencem amikor elutasítod őket erre teszik az ártatlant hogy én csak barátkozni akartam.
"Tudjuk mi a gond....
Az idősebb pasik elveszik a fiatal srácoktól a csajokat."
Hahhaha, ezt benézted, ugyanis lány vagyok. És nem veszik el, elenyésző a száma az ilyennek. Mivel a legtöbb fiatal lány nem tartja vonzónak a szemkörnyéki ráncokat, lógó nyakbőrt sem a sárguló őszülő arcszőrzetet már boccs. XDDDd
Nem tisztáztuk ki mit ért idősebb férfi alatt, aki fiatal lányokra ír.
30 éves? 35? 50?
Így jártál kérdező :D
Egy öreg pasi, hehehehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!