Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél sikertelen vagyok?

Figyelt kérdés

Fiú/27 éves, volt már hosszú komoly kapcsolatom, de az utóbbi 2 évben mint ha levegő lennék. Külsőre átlagos vagyok, nem vagyok ronda, mosolygós vagyok mindig.

Netes társkeresőn nulla visszajelzés, mindegyiken. Max 3 levél utána levegőnek vagyok nézve.

Élőben is próbálkoztam odamentem mosolygós lányokhoz, beszélgettem velük, nem voltam zavarba, 10/6 megadta a számát, utána soha többet nem beszéltünk, nem vették fel. Nyilván nem jöttem be neki élőben de nem akart megbántani, nincs ezzel bajom.

Általában anyukák és milfek vesznek észre, én pedig már egy korom beli társat szeretnék.

Ilyenkor mi van? Miért bújnak el ennyire a jó fej szingli nők, hogy lehetetlen őket megtalálni őket? Társkeresőn sincsenek normálisak, legtöbb nő frusztrált, képtelen kommunikálni. Én olyan nőt szeretnék aki nem elvárásokkal nyitja az ismerkedést, meg képes bízni a másikban még ha nem is ismer annyira. Úgy nem lehet ismerkedni, hogy bezárkózik valaki és akkor írja, hogy oké,aha, stb ...

2020. máj. 29. 15:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg értem én, hogy sok a bunkó pasi a neten, de engem is már rengetegszer megbántottak a nők és még is megadom az esélyt bárkinek kivel ismerkedem, nem előítéletekkel ismerkedek, ellenben a legtöbb nővel.
2020. máj. 29. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez most egy ilyen időszak volt, számos dolog meg érdekes mert en nem adom meg olyannak a szamom, max reszegen, akivel nem akarok beszélgetni. Lehet valami jot tartogat neked a jovo
2020. máj. 29. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne add fel, ez a lényeg! 100ból 99 elutasít? Kit érdekel, marad az az egy aki normális. 2,5 éve van egy csodaszép barátnőm,kalandos út vezetett hozzá :)
2020. máj. 30. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:

A netet hagyd. Folytasd az ismerkedést élőben.

Élőben hogy és hol ismerkedsz?

2020. máj. 30. 10:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat, jelenleg nem ismerkedem sehol. Fennt vagyok társkeresőn de ennyi, most pihentetem a dolgot.
2020. máj. 30. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Fent* bocsika
2020. máj. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!