Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikertelen vagyok?
Fiú/27 éves, volt már hosszú komoly kapcsolatom, de az utóbbi 2 évben mint ha levegő lennék. Külsőre átlagos vagyok, nem vagyok ronda, mosolygós vagyok mindig.
Netes társkeresőn nulla visszajelzés, mindegyiken. Max 3 levél utána levegőnek vagyok nézve.
Élőben is próbálkoztam odamentem mosolygós lányokhoz, beszélgettem velük, nem voltam zavarba, 10/6 megadta a számát, utána soha többet nem beszéltünk, nem vették fel. Nyilván nem jöttem be neki élőben de nem akart megbántani, nincs ezzel bajom.
Általában anyukák és milfek vesznek észre, én pedig már egy korom beli társat szeretnék.
Ilyenkor mi van? Miért bújnak el ennyire a jó fej szingli nők, hogy lehetetlen őket megtalálni őket? Társkeresőn sincsenek normálisak, legtöbb nő frusztrált, képtelen kommunikálni. Én olyan nőt szeretnék aki nem elvárásokkal nyitja az ismerkedést, meg képes bízni a másikban még ha nem is ismer annyira. Úgy nem lehet ismerkedni, hogy bezárkózik valaki és akkor írja, hogy oké,aha, stb ...
A netet hagyd. Folytasd az ismerkedést élőben.
Élőben hogy és hol ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!