Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha minden lány elutasít a rossz külsőm miatt?
Azt nem írtad, hogy te milyen lányokkal próbálsz ismerkedni?! Gondolom a “csúnyáknál” nem igazán próbálkozol...
Egyébként szerintem túl görcsösen akarod ezt, hiszen, mint mondod is, már sok mindent megpróbáltál. Vedd lazábban.
Ez van.
Egy dolgot tudsz tenni, hogy összeszeded magad társasági ember leszel. Magyarán TE leszel az aki egy adott társaság középpontja, neked kell lenni a "showman"-nek.
Amúgy ha nem vagy ilyen, akkor lehetnél jóképű és sármos, akkor sem nagyon fognak észrevenni, ha nem vesznek észre, nem emlékeznek rád, ha nem emlékeznek rád, nem lesz párkapcsolatod és nem fogsz esélyt kapni. iába nézel ki jól ha csendesebb, visszafogottabb vagy senkit nem fogsz érdekelni és nagyrészt levegőnek néznek majd. (persze szerencséd lehet, de azért erre nem lehet alapozni).
Ezt amúgy tapasztalatból mondom. Engem alapvetően sokan jóképűnek, helyesnek tartanak (vagy inkább tartottak), többektől (nőktől a félreértés elkerülése végett) hallottam vissza, mégsem voltam sikeres soha a nőknél. Legalábbis inkább csak olyanoknál akik engem nem érdekeltek. És elsősorban nem a külsejük miatt nem érdekeltek. Mive lalapból zárkózottabb vagyok és inkább csak a háttérben maradok, a legtöbb alkalmi ismertség után nem is emlékszik rám soha senki, általában nem teszek "mély benyomást" senkire.
Szóval ha rondább is vagy de cserébe nagydumás, jó kiállású, "partiarc", akkor emlékezni fognak rád és lesz esélyed később mondani, hogy "igen én voltam az a srác aki a múltkor szórakoztatta "közönséget""...
"Mindenki megtalálja a párját, biztos van nem egy olyan nő is azért akinek bejössz"
Ja persze az x milliárdból egynek biztos tetszik majd. Kérdező, sok sikert a megtalálásához.
"Mindenki megtalálja a párját"
Ez miért is törvényszerű? Semmi sem biztos, ahogy ez sem. Ez olyan mintha valaki 40 évig lottózik es akkor azt gondolja, hogy ennyi idő után biztosan nyerni fog. Holott ez nem így működik, semmi garancia nincs arra, hogy egyáltalán valaha is nyerni fog. A párkeresés is ilyen, lehet valakinek 5000 próbálkozás után sem jön összes semmi valaki pedig elsőre talál valakit akivel le tudja élni az életét.
Tele vagy komplexusokkal. Megértelek.
A füledet TB-re is korrigálják, mivel nagyon komoly
lelkibetegséget, szorongást okoz. Nem nagy műtét.
Legalább a szorongásod elmúlik.
A személyes kisugárzásod az interneten nem fog működni.
Az első pár sorig azt hittem rólam szól a poszt: Én is Kom.-Esztergom megyei 23 éves vagyok elálló füllel és kisfiús arccal, de!
Ez nem kizáró tényező, nekem pl. 16 éves koromtól mindig volt egy lány az oldalamon. Nagy dumásnak kell lenni, ahogy írta egy előttem válaszoló is. Habár személy szerint én azt hiszem a probléma ott van, hogy görcsösen akarsz egy csajt, ahelyett, hogy megbékélnél magaddal.
Nekem is segített anno, nézz magadba és kicsit állj le a párkereséssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!