Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a 30 fölött eljön a kánaán dolgot az incelek találták ki és terjesztik?
Vagy régebben így volt kulturális és társadalmi okokból, de ma már teljesen megváltozott a dolog?
Mert én azt veszem észre, hogy a 30-asok legfőbb vonzereje régen is a stabilitás, stabil egzisztencia volt. Tehát elsősorban már konkrét családalapítási szándékkal keresték őket.
Ma meg már megváltozott minden, mert egyre több a 20 év körüli, vagy annál fiatalabb akár milliomos influencer, programozó, tehetségkutatós zenész, ilyesmi.
Ahogy nők között is, akik sikeresebbek és gazdagabbak a legtöbb férfinál, így számukra csak annyi fontos, hogy a férfi is érje el azt a színvonalat.
És azzal a tudományos ténnyel is egyre többen tisztában vannak, hogy a férfiaknál 30 fölött csökken a libidó, a nőknél pedig növekszik, régen pedig inkább tévhitek és népi megfigyelésen alapuló babonák övezték a szexualitást, hogy a fiatal fiúk rosszak az ágyban a 30-asok meg Don Juanok.
A külső iránti igényeket pedig szintén átformálta a divatipar és a média, ma már a csupasz/gyantázott testű férfiak és a kisfiús arcformák hódítanak inkább.
Akkor most tényleg csak ezek miatt mondogatták, hogy 30 fölött minden más lesz, vagy van valami, amit kihagytam?
Incel vagyok. Nekem 2 hettel a 30. szuletesnapom utan "jott el a kanaan", mert osszeszedtem a cokmokomat, bebasztam magam mogott az ajtot, aztan elkoltoztem jo messzire egy eldugott helyre, es nem foglalkozom tobbe nokkel soha az eletben, remete eletet elek :)
A tobbi incel kolleganak is ezt javaslom amugy...
Sajnos most a virus miatt nem tudok lemenni a tengerpatra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!