Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban a nők egója annyira magas már akárkinek vissza sem írnak??
Idegen nő 90% hogy nen ír vissza.
Viszont egyre gyakoribb, hogy tesztelgetnek olyanok akiket isnersz is és véletlenül olyat írsz ami neki nem tetszik onnantól még SMSre sem válaszol nem még netes médián keresztül :(
Ez szerintem azért van mert túl könnyű bepasizniuk, igazságtalanság az egész a férfiakra nézve és azt mondom sztrajkolni kellene a Face, Insta, Twitter, Tinder, Badoo stb. ellen és akkor nem csak a fullos pasiké lenne a világ, mert személyesen istenybizony a nők sem tennék ilyen magasra a lécet!!!!
F/28
A társkereső oldalak is csak egy fajtája az ismerkedésnek. Ha neked ez nem jön be, próbálkozz más módokon.
Én pasi vagyok, de én se írtam vissza mindenkinek. Van, amikor már rögtön riasztó, amit ír, látszik, hogy mennyire kapcsolatfüggő a lány, és kvázi "megmentőt" keres.
Sztrájkolni lehet, de ugyanaz, mint mikor a politikai rendszer vagy a kapitalizmus ellen akarsz lázadni. Felesleges időfecsérlés, szélmalomharc...
A társkeresők, internet és a globalizáció az egész világot tönkretették. A laza szexualitású nők királynőként élnek, míg a konzervatívabb, komoly kapcsolatot kereső nők szenvednek a sok szennyben.
Férfiak közül is a jó pasik dúskálnak az alkalmi kapcsolatokban, a pénzesek az aranyásókban a maradék meg ugyanúgy szenved a szennyben.
Miért, te kinek képzeled magad, hogy neked mindenki vissza kéne írjon? Neked is elég nagy az egód..
Legalább szoktál valami értelmes témát feldobni? Mirōl szoktál írni? Miért kellene neked válaszolni.
Nem vágyom “fullos férfira”, de ha egy pasi idióta üzeneteket küld, semmi értelmesrōl nem tudunk beszélni, az önmagában nagyon nagy negatívum, tök mindegy hogy néz ki..
A kérdésed alapján te sem tūnsz valami értelmesnek, szerintem ez taszítja a nōket.
Nem bántásból mondom...
Juj, tipikus alamuszi csendes orult lehetsz.
Nem ego, Badoon mikor ramirnak azok, akiket balra hajtottam, el se olvasom. Koncentralok arra, hogy van-e olyan, aki tetszik.
Instan, Facebookon meg altalaban honapok mulva kerulnek elo szurt uzenetek. Furcsa, beteg, talan kamu profiloktol, ugy, hogy nem is lattak soha az eletben.
De minek írjon vissza, szánalomból?Azzal a te idődet is pocsekolja, látja hogy csúnya béka vagy próbálj meg átváltozni.
Már egy stílusvaltas is sokat segíthet például ha nem vált be a körszakal a bajusz vagy a punciszakal ne erőltesd:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!