Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban a nők egója annyira magas már akárkinek vissza sem írnak??
Idegen nő 90% hogy nen ír vissza.
Viszont egyre gyakoribb, hogy tesztelgetnek olyanok akiket isnersz is és véletlenül olyat írsz ami neki nem tetszik onnantól még SMSre sem válaszol nem még netes médián keresztül :(
Ez szerintem azért van mert túl könnyű bepasizniuk, igazságtalanság az egész a férfiakra nézve és azt mondom sztrajkolni kellene a Face, Insta, Twitter, Tinder, Badoo stb. ellen és akkor nem csak a fullos pasiké lenne a világ, mert személyesen istenybizony a nők sem tennék ilyen magasra a lécet!!!!
F/28
Az írásképedet és a frusztrációdat elnézve nem csoda, hogy nem válaszolnak.
Egyébként a legtöbb pasas ismerkedési repertoárja kimerül ebben:
"Szia! Mizu?"
vagy
"Szép vagy! Ismi?"
Nyugodj meg, ettől egy nő sem kezd el bizseregni...
Beoasizni...aha, szexre könnyű találni, de normális társat nehéz.
Az ilyenek mint te meg nem azért nem találnak nőt, mert nem top 10-es pasik!
N27
Már többször leírtam ezen a fórumon, de megismétlem a téma iránt érdeklődők kedvéért a helyzetértékelésemet a társkeresőkről, amely szerintem nincs messze az igazságtól.
A férfiak nagy többsége a siker esélyének növelése érdekében úgy keres társat a társkeresőkön, hogy nagyüzemben küldözgeti szét az üzeneteit a korban hozzá illő és a közelben lakó nőknek. Egy óra alatt több tucat személyre szóló (nem sablon) üzenetet szét lehet küldözgetni, s ezt minden nap meg lehet ismételni. Mivel ezt sok férfi csinálja, még egy átlagos nő is simán kaphat egy nap 15-20 új férfitól jövő, érdeklődést kifejező üzenetet. Egy társkeresőbe regisztráló nő az első napokban még próbálgathat becsülettel válaszolgatni a szimpatikusabbaknak, de rövid időn belül rájön, hogy ha mondjuk csak napi 5 levélre válaszol, akkor az illető férfiak arra válaszolni fognak, s másnap megint jön 20 üzenet újabb férfiaktól, s erre jön rá az előző napi adag, s így tovább. Maximum egy hét alatt besokall és feladja a becsületes válaszolgatást, sőt még a becsületes szelektálást is. Egyszerűen azért, mert nem időmilliomos. Kiválaszt inkább 2-3 nagyon szimpatikusnak tűnő férfit az első hét 100 jelentkezőjéből, akikkel levelezget, s az újabb levélírók leveleire már nemigen reagál legalább addig, amíg ez a 2-3 férfi képben marad. Legfeljebb ha nagyon ráér, rápillant az adatlapjaikra, de mivel nincs elég ideje, inkább arra a 2-3 férfira koncentrál, akivel levelezni kezdett. Elsősorban ezért van az, hogy (saját tapasztalataim szerint is) tíz, nőknek írt kezdeményező levélből kilencre nem érkezik válasz.
Szóval nincs mit csodálkozni és nem kell sértésnek venni a nagy arányú válasz-hiányt. A dolog csak részben függ attól, hogy mennyire vonzó az illető férfi külseje vagy mennyire vonzó az adatlapján olvasható önjellemzés. A társkeresőkön fenn lévő aktív társkereső nők döntő hányada ugyanis már a "besokallt" állapotban van. Gyakorlatilag fölösleges nekik írni újabb jelentkező férfiaknak, csak persze ez az illető nők adatlapjáról nem derül ki. S akkor még nem beszéltem arról, hogy több regisztrált nő igazából nem is komoly társkeresési céllal van fenn, hanem csak kíváncsiságból, unaloműzőnek, "szétnézni" egy kicsit, vagy igazából maga sem tudja még, mit akar; s nyilván tőlük sincs sok esély a válaszra.
A dolog ott van elrontva, hogy a társkereső alkalmazások és netes szolgáltatók az előfizető férfiaknak korlátlan számban megengedik a kezdeményező levélírást. S ezt persze a férfiak kihasználják, ami miatt a nőket elárasztják a számukra kezelhetetlen számú levelek. Ugyanakkor ez a nagyüzemi üzenetküldözgetés a férfiak részéről érthető, mert ha valaki naivan minden nap csak 1-2 új nőnek ír, arra is ugyanaz a válaszadási arány fog vonatkozni (hiszen a nők számára nem látható, hogy egy férfi hány levelet küldött már szét aznap), így az esélyei egészen elenyészőek lesznek.
Szerintem olyan társkereső szolgáltatásra volna szükség, ahol korlátozva van mondjuk napi kettőre a kezdeményező üzenetek száma. Ez megakadályozná az egész szolgáltatás kifulladását a tömeges levelek révén, amely a nőknek is elég frusztráló lehet, de a férfiaknak nagyon az.
Miért kéne mindenkinek visszaírnunk? Vannak nők, akik napi több tíz üzenetet kapnak akár kéretlenül is, szerinted nincs jobb dolguk, mint mindenkinek kedvesen, tapintatosan visszaírni (mert hát kedves és tapintatos választ vár mindenki, senkit nem érdekel az olyan válasz, hogy "kösz nem, hagyj békén")?
Nekem pont ezért ki vannak szűrve az idegenek üzenetei, meg se szoktam nézni őket. Ha pedig egy ismerős üzenete kényelmetlenül érint vagy tolakodó, vagy nem kívánatos, akkor biztos, hogy nem is válaszolok rá.
Én minden farok képet küldő "férfit" csak egy tiltással tudok jutalmazni. Elképzelni nem tudom, hogy miféle ember tartaná ezt vonzónak bármelyik oldalról.
Még a páromtól se szeretnék ilyen képet kapni, szerencsére nem is küld.
22/L
"De azért ha fullos pasi elküldi a farkát az sem baj."
Ilyen az élet. Szerinted egy rút kiskacsa is annyit megengedhet magának, mint egy bombanő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!