Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn a nők többsége a "sportos" testalkaton a kigyúrtságot érti?
Társastánc? Rosszul már nem nézhetsz ki!
Ez megüti a sportos kategóriát, akkor is, ha vékony vagy.
Számomra, és szerintem a legtöbb nő számára "sportos" = "van értékelhető izomtónusa". Nem egybefüggő virslikarok, kelttészta combok, löttyedt parizerhas, nem egy fotelben készült test. Nem a vastagság számít, nem dudorodó izomkötegek kellenek, csak látsszon meg, hogy képes vagy a mozgásra. A társastáncos nagyon is képes.
Nem is beszélve ennek a sportnak a többi előnyéről: szép testtartás, jó kiállás, koordinált mozgás, ritmusérzék. És a tánc szexi! Szóval hajrá, legyen sikered!
Dehogy, ha kigyúrt, az kizáró ok, még a szótól is hányok, boááh.
Sportos = egészséges, fitt alkat, értsd kb. ne legyen vékonyabb vádlija vagy karja, mint nekem, és szex közben ne haljon meg alattam.
A 11-essel maximálisan egyetértek. Látszódjon, hogy mozogtál életedben, és nem csipszet zabálva fetrengtél. De ez már a járásodból is látszik akár.
Meg nekem pl igényem, hogy hajlandó legyen velem túrázni, biciklizni járni, meg hasonló programok, mert nagyon szeretem az aktívan eltöltött szabadidőt. Mozi helyett pl. Erre nehezen veszek rá valakit, ha életében nem mozgott. Nyilván előny egy jó izomzat, de nőknél is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!