Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová fejlődött ez a világ? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová fejlődött ez a világ? Ki gondolta volna, hogy mára ennyire megváltoznak a párkeresési állapotok és az emberi viszonyok?

Figyelt kérdés

Fontos leszögezni elsőként , amit a Biblia taglal. Ennek az a lényege, hogy a világ majdan elkorcsosul, eljön a nap, amikor testvérek összevesznek, emberi kapcsolatok szétszélednek stb. Ilyenkor megjegyzendő, hogy annak idején nem csupán a társadalom volt jobban összetartó, de a szegény a közép és a felső réteg sem így épült fel. Gyakorlatilag 2 állapot volt jelen.

Az állam kezébe van minden egyrészről. Ezzel együtt volt egy se! mély szegénynek, de se! középosztálynak mondható egyenrangú társadalom másrészről. Ez még egy valamivel ki volt egészítve, de gyakorlatilag így épült fel az élet, ez volt a kommunista világ. Szigorúbb, de biztonságosabb, emberibb viszonyokkal. Nem adott lehetőséget a gyarlóság megteremtésére, az olyan állapotok létrejöttére, amiben a társadalmi és anyagi különbségek ily módon megmutatkoznak, ahogy mostan.

Például: 20 éves fiatal, aki életében nem dolgozott, már több 10 milliós Mercedessel utazik, tapadnak rá a nők. Miközben például a 64 éves öregember már ledolgozott több, mint 40 évet, aki még jóllehet mindig a hitel utolsó részleteit fizeti a lakásának és valaha volt egy Trabantja.

Ez ilyen egyszemélyes felemelkedők egyre többen megjelennek a világban, és amíg sokan tönkremennek és még jobban elszegényednek tömegével, addig egy kis osztály még jobban felemelkedik. Középréteg elenyésző és érdemtelenné válik. A különbséget!, a különbséget érzik a nők!

Mivel az ember gyarló, vadássza a kényelmet. Ebben tönkremehetnek házasságok, mert a nő elhagyja a férjét, a gyerekét. És ami annál rosszabb, hogy fiatalok úgy nőnek fel, hogy de jó lesz majd szerelmesnek lenni egy megértő kapcsolatban. Aztán oda lyukadnak ki, hogy az évek alatt már nem emberi lényeket(mert abban van jóindulat, van odaadás stb), hanem valami érdeklényeket látnak, akik már teljesen elfordultak a valóságtól.

Az odáig rendben van, hogy akinek nincs elég pénze az nem élhet luxusházban, nem utazhat BMW-vel. De hogy a női nem tagja, aki külsőleg

izgató idomokat visel, ő maga is ráálljon a piacra és azzal menjen el, vagy csak azzal legyen együtt, aki anyagilag kényelmes, ezt senki nem gondolta volna, hogy így lesz.

Természetesen itt még nem ér véget a női oldal. Ugye nincs annyi gazdag férfi, mint amennyi jó testi adottságú nő. Ezek a hölgyek előbb-utóbb kirobbannak az otthoni, internetes álomvilágból és találkoznak valakivel, mert a társasághiány arra vezeti őket, hogy valamerre már menni kell. Ilyenkor van az, hogy találkoznak egy olyan emberrel, akivel tudat alatt ők sem gondolják komolyan, hogy az ágyába bújjanak, szeressék, komoly kapcsolat legyen, vagy akár kalandra együtt legyenek. De mégis találkozik a nő, már olyan rejtett pszichéje keredik az álomvilágban, hogy amivel megsarcolja a másik felet.

Ekkor van az, hogy a szív helyett megszólal az ész, és egy bizonyos ponton túl nem folytatja a kontaktust, szétszéledés történik. Mivel más dolga sincs, csakhogy válogasson és a kezébe van a döntés, illetve a helyzetek alatt nem ő küzd a partneréért, hanem érte küzdenek, így minden eszköze megvan egy koholt indok legyártására. Amit sajnos megtehet és meg is teszi. De meddig teszi? Amíg nem jön el érte a luxusherceg?

Hol van itt a női megértés, az emberség, vagy akár az egészséges biológia, amivel összefüggésben nyitottabbnak és engedékenyebbnek kellene lennie a női oldalnak, hogy ő is tapasztaljon és a másik félnek se legyen rossz?

#nők élete, történelem
2020. máj. 24. 17:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

#18 vagyok:

"Annak idején bedobták a levelet a férfiak az ajtójukon, ha azt kidobták, akkor bedobták az ablakon."

És ez miben másabb attól, hogy Tinderen, Facén, Instán vagy akármin írsz rá? Ott is dobálhatod a levelet, csak nem kidobják, hanem kitörlik, ha pedig még egyszer bedobod, akkor tiltanak (régebben csak a tűzre dobták a papírost).

"Te egy képviselő lányát nem fogod levarrni, ha agyárban a dolgozol, a közelébe sem mehetsz!"

A képviselő csak példa. De amúgy láttam már képviselő lányát, vagy milliárdosok lányát is "mezei" fesztiválon vagy szórakozóhelyen, ahol csak egy csajnak számítanak a tömegben és náluk ugyanúgy próbálkozhat egy srác (aki lehet, hogy gyári munkás) a tömegből. Onnantól meg csak rajtuk múlik, hogy mi lesz a folytatás, akár azon az este.

De másik példának írhatnám a Tindert is. Sok olyan ember van, akinek a profiljából nem derül ki sem az anyagi helyzete, sem az, hogy kinek a fia borja, mégis sikerrel jár.

Nem tudom, hogy milyen tapasztalatok vezettek téged arra, hogy megalkosd ezt a valóságot nélkülöző téveszmerendszert, de nem is érdekel. Látszik a válaszaidból, hogy már komoly a baj nálad, valószínű, hogy külső segítség nélkül már nem is tudsz kijönni a gödörből.

2020. máj. 24. 21:43
 22/34 A kérdező kommentje:
Ez nem téveszmerendszer. Komoly a baj? Ez bizony marhára vakóság,m amit írtam. Hidd el, nem kitaláció, keserű élettapasztalatok. A Tinder szerintetek működik?
2020. máj. 24. 21:48
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

A bombanőssel együtt vagytok? Nincs szép nő, akkor legyen nekik kuss és tűrjék az erőszakot?

Beteg állat vagy, nem csoda, hogy lenyűgöz egy régi mesekönyv gyűjtemény.

2020. máj. 24. 21:58
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

" Ez bizony marhára valóság, amit írtam. Hidd el, nem kitaláció, keserű élettapasztalatok."

Elhiszem, hogy számodra ez tűnik a valóságnak, mert rossz tapasztalataid voltak, de hidd el, ez nem az objektív valóság. És az a rossz ebben, hogy ezzel a negatív gondolkodásmóddal saját magad kergeted egyre lejjebb a spirálban (ha így gondolkodsz, a nők kerülni fognak, több lesz a kudarc, még betegebb elméleteid lesznek, még több kudarc és így tovább).

"A Tinder szerintetek működik?"

Nekem működik. Pontosabban működött, de töröltem, mivel találtam (onnan) egy gyönyörű, értelmes fiatal nőt :) De az ismerősi körben is sokan ott találtak párt (sőt, házasságról is tudok).

2020. máj. 24. 21:59
 25/34 A kérdező kommentje:

23: te kiről, miről beszélsz? Normális vagy?

24: A Tinder mostanában átalakult párkereső oldallá, vagy eddig is inkább az volt? Mennyire hihető, hogy az a kalandok szigete?

Érdekel a te személyes véleményed.

"a negatív gondolkodásmóddal saját magad kergeted egyre lejjebb a spirálban" Lehet neked ez tűnik következménynek, de valójában nem.

2020. máj. 24. 22:04
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

"24: A Tinder mostanában átalakult párkereső oldallá, vagy eddig is inkább az volt? Mennyire hihető, hogy az a kalandok szigete?

Érdekel a te személyes véleményed."

Van ott sokféle ember. Én csak pár hónapot voltam rajta a közelmúltban, de durván a női profilok 40-50%-án konkrétan ki van írva, hogy ne keressék őket egyéjszakásokkal. Amúgy sokféle ember van ott, de a képekből és 2 sorból már sok minden kiderül. Szerintem meglepően szép és normális csajok is vannak fent, akikről el sem hinném, hogy bármilyen netes keresőre vannak rászorulva.

2020. máj. 24. 22:14
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

“ De hogy a női nem tagja, aki külsőleg

izgató idomokat visel” Úgy beszélsz, mint valami földönkívüli, aki most látott emberi lényeket először😀 Nem kicsit beteg az agyad.

2020. máj. 25. 02:11
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom a kérdező egy büdös nagy incel csupán, akit nem szeretnek a lányok :D az, hogy nem tudtak jól kiházaítani nőket szintén a különböző rétegek okán múlt, de alapvetően ez volt a célja mindenkinek, csak nem feltétlen sikerült. Pont úgy, mint ahogy nagy eséllyel neked meg nem sikerült nőt találnod, csak ők csendben panaszkodtak, te meg világgá kürtölöd a párkapcsolati kudarcodat. A másik meg, hogy te ezek szerint egy olyan érában akarnál feleséget választani, amikor a nőknek még hallgass volt a neve? Mert huszadik század eleji példát hoztál fel, akkor még kb ez volt a felállás. De összességében az egész konklúzió egy bődületes baromság, hogy minden nő pénzre megy. Te meg akkor csak a szép nőkre mész nem? Akkor te is pont olyan felszínes vagy, mint azok akiket felszínességgel vádolsz. Illetve honnan tudod, hogy azok a nők megelégedtek a helyzetükkel? Mert láttál három családi fotót meg két random levelet? Ugyan már. Nem, azt hiszem itt komolyan arról van szó, hogy bedurciztál a nőkre, mert nem tudsz velük érdemi kapcsolatot kialakítani, és nem bírod elviselni, hogy ennek te vagy a valódi oka, ezért inkább kiépítesz magad köré egy tudományosnak beállított bullshitet, hogy ne kelljen szembenézned magaddal és a tényekkel.
2020. máj. 25. 06:27
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ohh és még valami:az egészséges biológia alatt én nem tudom mit értesz, de számomra azt, hogy egy nő ösztönszerűen olyan férfit választ akiről azt gondolja, hogy a génállománya megfelelő és képes ellátni a születendő utódokat. A fent leírt illuziósorozat után ugyan melyik nő érezné úgy, hogy te alkalmas vagy apának? Tényleg kívánom, hogy legyen egy kapcsolatod egy valódi hús-vér nővel, aki segít rájönni, hogy milyenek a nők valójában, különben egy nagyon sötét és veszélyes úton kell végigmenned az életed során, és az senkinek sem lesz jó.
2020. máj. 25. 06:36
 30/34 anonim ***** válasza:
76%
Most is nyitott a lehetoseg, hogy atterj az iszlamra, es ha jol allsz anyagilag, ki is hazasitanak neked egy indonez menyecsket.
2020. máj. 25. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!