Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetoválás mennyire hátrány ismerkedésnél?
Mindkét karom, a mellem, valamint a jobb kezfejem es ujjaim is ki vannnak varrva, esztetikus mintakkal.
A rosszalló tekinteteket már megszoktam, nem érdekelnek túlzottan, de pl lányok nálatok ez mennyire taszító?
Könyvvizsgálóként dolgozom lassan 5 éve, ügyfelekkel is találkozok, munkában ez szerencsére ezeknél a cégeknél nem jelentett gondot egyelőre. Ezt csak azért tettem ide, hogy van rendes munkám, nyelveket is beszélek, az életben feltalálom magam. Tehát az előítéletekkel szemben nem a sztereotípiát erősítem, de én szeretem ezt és még tervben van pár minta.
Ismerkedésnél ha pl ha meglátjátok hogy a srác kézfeje és ujjai is tetováltak, máris visszavonulót fújtok, vagy ettől még megismernétek az illetőt?
Nézd, az hogy mi az esztétikus szubjektív. Nekem a nagyobb tetkók, sok tetkó, nem tetszik, kezeken még annyira se. Nem gondolok ezért senkiről semmi rosszat, csak nekem esztétikailag nem tetszik.
tehát ami neked esztétikus (és ez a lényeg), nekem pl (és lehet sok más embernek is) sok lenne.
De rengeteg ember van akinek meg bejönnek a tetoválások és nem zavarja őket.
Engem a tetkó önmagában egyáltalán nem zavarna, ha szép és igényes, valószínűleg még tetszene is, de a kézfejen, ujjakon (illetve nyakon és arcon) nekem kifejezetten taszító hatású. Ennek ellenére persze ha élőben látnám, bejönne a srác, meglenne a közös hang, akkor valószínűleg csak emiatt nem fújnék visszavonulót.
Nekem nincs tetkóm. Ha lenne is, csakis egy kis aprócska minta valami diszkrét, szolid helyen, ne az legyen az első, amit észrevesznek rajtam az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!