Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek külsőre mi a legfontosabb egy fèrfiban: karakteres arc, szèles vàll, izmos has ... màs?
A csukló, kéz, alkar. Imádom, ha ez erős, férfias csontozatot mutat. Nekem nem gyerebe a feminin madárcsontozatú férfi alkat, hiába van kigyúrva. Egy izmos, szőrös alkar, vastag csuklóval, erős mancsokkal a tuti. Főleg, ha mindezeket egy feltűrt ujjú inggel dobja fel. Onnantól mindegy, hogy kigyúrt vagy sem, engem megvett :D
Illetve a magasság és úgy általában a testalkat.
Akkor megis a kreol bandavezer a befuto....
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A kisugárzás számít leginkább. Emiatt előfordult már, hogy belezúgtam olyan pasiba is, aki nem is tetszett elsőre.
De ha valami megfoghatóbb kéne, akkor nekem főleg a karakteres arc, igényes szakáll tetszik. Ne legyen dagadt, de lehetőleg nálam vékonyabb se (51 kg vagyok, szóval ez nem annyira nehéz). Ja, és szőr! Legyen szőrös mellkasa, hasa, utálom a csupasz pasikat, a szőrtelenség abszolút kizáró ok, számomra nagyon férfiatlan. Mondjuk azért egy majomra se hasonlítson, a hátán pl. ne legyen, úgy egészséges mértékben.
Nekem tipikusan az atléta alakú fiúk jönnek be leginkább,bár volt nem egy kondis párom is. De sokkal jobban tetszik a magas,szálkás test,hosszú végtagokkal és úrias jellemvonasokkal. Oltozkodesnel ing,illetve karóra ami nagyon tetszik,bónusz,ha szemüveges is mellé :P
De a leginkább egy számomra vonzó ferfiben az vonz,ha érezteti,hogy mennyire jó nőnek tart.
21N
Ilyen kérdést feltenni.....
Kb itt 20 nőtől 20 féle ízlés...legyen szőrős, áh inkább mélyhangú, vagy arisztokratikus....ezzel sokra mentél öcsém...
19#
És ki tudja ezek a nők akik ide írtak hogy néznek ki. Lehet elszaladnál olyan bűn rondák.
Szóval no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!