Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj, ha azt gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha azt gondolom, hogy a szex az egyedüli előnye egy FÉRFI számára egy nővel való párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Esetleg még a gyerekvállalás, de ha az nem létfontosságú kérdés, akkor marad a szex, mint élvezeti dolog. Ez az egy, amit nem lehet máshogy kiváltani (ne gyertek a fizetős lányokkal, az nem ugyanaz).

De lényegében a párkapcsolat összes többi részén a nő nyer. Vannak még a 21. században is őstulok férfiak, akik házimunkára kényszerítik a nőket, de én úgy vettem észre, hogy legtöbbször a nők ezt kényszeresen végzik. Senki nem kéri tőlük, egyszerűen csak mint valami bizonyítási kényszeres próbaidős alkalmazott, mintha az élete múlna ezen... Vagy én vagyok ennyire egyedi, aki férfiként tudok gondoskodni magamról, nem kell helyettem takarítani, mosogatni, mosni, főzni, stb?

A többi meg megint olyan, hogy semleges. Olyan, ahol ráerőlteti az ember saját magára, hogy a párjával csinálja közösen, hiszen azért a párja, valójában pedig teljesen irreleváns és semleges, mert hasonló érdeklődésű haverokkal ugyanúgy csinálhatja és izgalmasabb is, mint egy olyan embert +1 szempontnak megfeleltetni, akinél a lényeg úgyis az, hogy kölcsönös szexuális vonzalom legyen.

Mi a baj ezzel a szemlélettel? Attól, hogy nem divatos?

2020. máj. 24. 05:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta, hogy meg kéne házasodni? Eszembe nem jutna..
2020. máj. 24. 08:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért baj az, ha így gondolod, mert téves. A párkapcsolatban (jobb esetben) nem csak a szex az egyedüli élvezeti forrás. Egy barátoddal sem tudod úgy megosztani az életedet, mint a pároddal, aki társadként részt vesz minden jó és rossz pillanatodban. Nem kell lemondani a baráti összejövetelekről, hobbikról, persze, de egy bizonyos kor felett, amikor a barátaidnak is már családja, gyerekei vannak, nem te leszel náluk a prioritás (mint esetleg huszonéveid elején voltál), nem lesz annyi idejük, annyi kedvük veled lenni, mert más a fontos. Míg jobb esetben a társad, életed párja nem csak eszköz a szexre, hanem egyben barátod is, egy mélyebb és intenzívebb kapcsolatban, mint arra bármi haver képes lenne.
2020. máj. 24. 09:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kapcsolat egyedüli előnye a szex, akkor azt miért nem lehet kiváltani fizetős lányokkal? Tőlük is csak szexet kapsz.

Ezek szerint akkor van más előnye is, ha a szex fizetős lánnyal nem ugyan olyan mint a bnőddel.

Én itt egy kis ellentmondást érzek..

2020. máj. 24. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
#12 hiszel a mesékben:D
2020. máj. 24. 11:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A párom a legjobb barátom, az összes haverom közül vele passzol legjobban az érdeklődési körünk, olyan dolgokat is tudunk szórakozásból csinálni (nem szexre gondolok), amit egyik barátom se csinálna velem, mert ők ezt nem élvezik. Azt hiszem itt dőlt meg az elméleted.
2020. máj. 24. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevallod mellé, hogy te nem érzel érzelmeket, nem vagy szerelmes, és üzleti lehetőséget látsz egy párkapcsolatban, akkor nem gond. Ha ezeket nem teszed mellé, akkor nem igaz, mert azért szerencsére vannak olyan emberek, akik tényleg tudnak szeretni, és akkor az a legnagyobb értéke a kapcsolatnak, hogy van, akit szeret, és akit viszontszerethet - mondjuk itt azért jó, ha jó emberismerő az adott férfi, és csak a helyes pofi meg a feszes test miatt nem kezd el amúgy nyilvánvalóan botrány személyiségű nővel járni, mert annak tényleg bukta a vége.
2020. máj. 24. 11:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én közös élményeket szeretnék egy férfival, ami alatt nem a főzésre, sütésre, mosogatásra gondolok, hanem mondjuk elmegyünk egy hónapra utazgatni, új dolgokat kipróbálni, mialatt jobban megismerjük egymást. Számomra alap, hogy az illető okos legyen, mert én elég elvont emberke vagyok, tudományos területen dolgozom, de a dolgozom elég rugalmas kifejezés. Inkább afféle különc vagyok. Én csak akkor vagyok képes valakihez egyáltalán hozzáérni, vagy elviselni, hogy hozzámér, ha vannak közös élményeink, tudom, hogy milyen ember, szóval ez számomra egyáltalán nem fontos vagy előnyös szempont, inkább az élmények mellé egy kiegészítés. Rengeteg kapcsolat van amúgy, ahol az egyik fél nem kívánja a szexet és ez általában a nő. Sok nő számára biztonságot ad egy kapcsolat illúziója és ez jó kifogás a kéretlen "udvarlók" ellen is.
2020. máj. 24. 12:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Hogy ne saját magamat hozzam példaként, olvasd el ezt:

[link]

2020. máj. 25. 16:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1 párkapcsolatban nem csak a szex a lényeg hanem az, hogy jóban rosszban ki tartsatok egymás mellet mindent meg tudjatok együtt beszélni és meg oldani hisz mind közös 1 komoly kapcsolatban.
2020. máj. 25. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!