Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha azt gondolom, hogy a szex az egyedüli előnye egy FÉRFI számára egy nővel való párkapcsolatnak?
Esetleg még a gyerekvállalás, de ha az nem létfontosságú kérdés, akkor marad a szex, mint élvezeti dolog. Ez az egy, amit nem lehet máshogy kiváltani (ne gyertek a fizetős lányokkal, az nem ugyanaz).
De lényegében a párkapcsolat összes többi részén a nő nyer. Vannak még a 21. században is őstulok férfiak, akik házimunkára kényszerítik a nőket, de én úgy vettem észre, hogy legtöbbször a nők ezt kényszeresen végzik. Senki nem kéri tőlük, egyszerűen csak mint valami bizonyítási kényszeres próbaidős alkalmazott, mintha az élete múlna ezen... Vagy én vagyok ennyire egyedi, aki férfiként tudok gondoskodni magamról, nem kell helyettem takarítani, mosogatni, mosni, főzni, stb?
A többi meg megint olyan, hogy semleges. Olyan, ahol ráerőlteti az ember saját magára, hogy a párjával csinálja közösen, hiszen azért a párja, valójában pedig teljesen irreleváns és semleges, mert hasonló érdeklődésű haverokkal ugyanúgy csinálhatja és izgalmasabb is, mint egy olyan embert +1 szempontnak megfeleltetni, akinél a lényeg úgyis az, hogy kölcsönös szexuális vonzalom legyen.
Mi a baj ezzel a szemlélettel? Attól, hogy nem divatos?
Ha a kapcsolat egyedüli előnye a szex, akkor azt miért nem lehet kiváltani fizetős lányokkal? Tőlük is csak szexet kapsz.
Ezek szerint akkor van más előnye is, ha a szex fizetős lánnyal nem ugyan olyan mint a bnőddel.
Én itt egy kis ellentmondást érzek..
Hogy ne saját magamat hozzam példaként, olvasd el ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!