Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha a párotok sokat szellent?
Nekem visszatérő problémám, hogy óránként durrantok egy hangosat. Az elején vicces volt, de most már nem az. Nem merem bent tartani, mert görcsbe áll a hasam és olyankor minden bajom van. Inkább jobb szeretem kiengedni. Nos?
Szakító ok lenne?
Engem az is zavarna ha előtte csinálná, de szerencsére eddig egyik barátom se eregetett előttem, nem is tudom mit szólnék ha filmet néznénk és egyszer csak eleresztene egy galambot.
Maradjon meg privátnak az, amilyen végtermékek a másikból kijönnek.
elég annyi, h túl sok olyat eszel, amit az emésztőrendszered nem szeret. Pl szénsavas üdítők, de lehet laktózérzékenység is, vagy akár allergia valamilyen élelmiszerre. De rágózástól is lehet akár, vagy xilit-től. Gondolt át, h miket eszel és változtass, ha változást akarsz.
Egyébként meg más orra alá fingani állati bunkóság, tetszik vagy sem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!