Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha a párotok sokat szellent?
Figyelt kérdés
Nekem visszatérő problémám, hogy óránként durrantok egy hangosat. Az elején vicces volt, de most már nem az. Nem merem bent tartani, mert görcsbe áll a hasam és olyankor minden bajom van. Inkább jobb szeretem kiengedni. Nos?
Szakító ok lenne?
2020. máj. 23. 14:11
2/19 anonim válasza:
Nem nőként, de erre a flatulenciára létezik orvosi segítség, gyógyszer. Ha tenmagad is zavar, akkor szerintem ideje felkeresni egy orvost, nem?
4/19 anonim válasza:
Engem is. Bármi oka lehet, amit ki kell deríteni.
5/19 anonim válasza:
Határozottan igen. Nem tudnék megmaradni mellette.
6/19 anonim válasza:
Engem nagyon hamar elkezdene borzasztóan zavarni.
7/19 anonim válasza:
Engem zavarna. Néha-néha persze belefér, de ilyen mennyiségben kifejezetten zavaró lenne.
8/19 anonim válasza:
Szerintem ez valami bélprobléma jele lesz. De bepoliposodsz majd és saját sz@rod fog kifolyni a szádon amibe belefulladsz.
Ne mond hogy nem szóltak előre. Nekem így nem a csajozás lenne a legnagyobb gondom.
9/19 A kérdező kommentje:
Hát, ha nagyon érdekel az egészségügyi problémám kedves 8as, 2019 januárjában voltam vastagbél tükrözésen és semmit nem találtak.
2020. máj. 23. 14:57
10/19 anonim válasza:
Allergiás is lehetsz valamilyen ételre, és az sem tesz jót hosszútávon, érdemes kivizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!