Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetlen nő érdeklődését sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetlen nő érdeklődését sem tudom komolyabban felkelteni évek óta, fogalmam sincs míért, nem tudok rájönni mit csinálok rosszúl?

Figyelt kérdés

Keresem a lehetőséget, kezdeményezek, randitszervezek, találkozunk de valahogy nem lendűl tovább, nem jön az a plussz 2.-3. találkozás után ami kell és alább hagy az érdeklődés a nő részéről. Szóval nem keres a nő, csak én kezdeményezek, ha én nem hívom a részéről nincs keresés vagy kezdeményezés érdeklődés felém és ez lenne az a plusz amire szükségem volna, hogy ne csak én keressem. Nem tudom miért lanyhúlnak el így a nők egy idő után.

Próbálkoztam a külsőmön javítani, vonzóbban, stílusosabban, szebben öltözködni. Akkor mellette elkezdtem, futni, bicajozni és sportolni.

Ezek sem segítettek.

Mit csinálok rosszúl?

33f

2020. máj. 22. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Talán unalmas vagy. Nem jó témákat dobsz fel beszélgetésnél.
2020. máj. 22. 22:07
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
#10-es: Nem vitatkozom olyan emberrel, aki az értetődik szót érthetődiknek gondolja. Mérges a kisfiú, mert a csúnya nénik neki nem teszik szét a lábukat:(
2020. máj. 22. 22:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Érzelmekről beszélek és benyomásokról, valószínű, hogy kevés az érzelmi intelligenciám és nem ütöm meg az ingerküszöbüket, hogy felkeltsem az érdeklődésüket és azonosan kölcsönös legyen a szimpátia, a párbeszéd és a kapcsolatfelvétel.
2020. máj. 22. 22:52
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
12: Nagyon- nagy az arcod, biztos van mire ugye:)?
2020. máj. 22. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagy negativ? Sajnaltatod magad meg panaszkodsz?
2020. máj. 23. 10:17
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Azt írom le, ami az igazság, neked ez miért fáj?
2020. máj. 23. 12:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy így van. El kellene távolodnom a tapasztalatokból kivetített negatív gondolataimtól és meg kellene szabadúlnom tőlük.

Talán egy jó ideig szüneteltetnem kellene ezt a lány keresés és párkeresés, randizás, találkozás témát.

2020. máj. 23. 15:08
 18/19 anonim ***** válasza:
5%
nem biztos, hogy benned van a hiba! A női nem egy igen érdekes rétege lett a föld nevű bolygónak. Ahol van pénz ott szinte mindenáron simán megy minden, ahol nincs ott jönnek a kifogások és a sikertelenségek.
2020. máj. 23. 22:09
 19/19 A kérdező kommentje:

Valószínű hogy nincs annyi pénzem amennyit ezek a nők igényelnek....

Jobban meg kell válogatnom kivel állok szóba.

2020. máj. 23. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!