Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetlen nő érdeklődését sem tudom komolyabban felkelteni évek óta, fogalmam sincs míért, nem tudok rájönni mit csinálok rosszúl?
Keresem a lehetőséget, kezdeményezek, randitszervezek, találkozunk de valahogy nem lendűl tovább, nem jön az a plussz 2.-3. találkozás után ami kell és alább hagy az érdeklődés a nő részéről. Szóval nem keres a nő, csak én kezdeményezek, ha én nem hívom a részéről nincs keresés vagy kezdeményezés érdeklődés felém és ez lenne az a plusz amire szükségem volna, hogy ne csak én keressem. Nem tudom miért lanyhúlnak el így a nők egy idő után.
Próbálkoztam a külsőmön javítani, vonzóbban, stílusosabban, szebben öltözködni. Akkor mellette elkezdtem, futni, bicajozni és sportolni.
Ezek sem segítettek.
Mit csinálok rosszúl?
33f
Lehet, hogy így van. El kellene távolodnom a tapasztalatokból kivetített negatív gondolataimtól és meg kellene szabadúlnom tőlük.
Talán egy jó ideig szüneteltetnem kellene ezt a lány keresés és párkeresés, randizás, találkozás témát.
Valószínű hogy nincs annyi pénzem amennyit ezek a nők igényelnek....
Jobban meg kell válogatnom kivel állok szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!