Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még mindig sokkal több férfi Budapesten, amikor már nincsenek itt a külföldi férfiak?
Nincsenek már itt szerencsére, és nem is fognak egyhamar visszatérni. Ez nagyon jó, nagyon élvezem.
DE
Sajnos még mindig sokkal több férfit látok a városban (nyilván a fiatalabb korosztályból, az öregek kit érdekelnek). Miért van ez? Miért büntet az isten férfivárossal? Sajnos sokkal több a férfi és nagyon kevés a nő. És a kevés nő között is sok a csúnya meg a roma :(
Nna. Mondtam én, amikor a lúzerek egymás hátát lapogatva örvendeztek a külföldiek elmaradásának, hogy számukra úgyse lesz nő, de mindig lesz kifogás.
Tessék. Itt van.
Akkor most kit szidjuk? A külföldit, a magyart?
Vagy most mi van?
Menj inkább optikushoz, hogy észreved, vannak nők is.
Ha amúgy sem tudsz csajozni, akkor mégis mit zavar, hogy hány külföldi férfi járkál Budapesten?
"Nincsenek már itt szerencsére, és nem is fognak egyhamar visszatérni. Ez nagyon jó, nagyon élvezem."
Mit is élvezel benne? Mennyivel teszi ez jobbá az életed?
Elmentek ti már a büdös p*csába...
""Nincsenek már itt szerencsére, és nem is fognak egyhamar visszatérni. Ez nagyon jó, nagyon élvezem.""
Talán szóba állt veled egyetlen egy nő is?
Kedves 18as
Férfi vagyok, nem nő.
Aki viszont a külföldieket hibáztatja saját sikertelensége miatt, az életképtelen gyökér.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!