Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretik a nők, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a nők, ha egy férfi FÉRFI?

Figyelt kérdés

Miért kell a nőknek 40 kilós ecsethajú, papucs, kocka, meg mindenféle színes, meg olyan srácok akik napi 24 órában a telefonjukon lógnak, és ugranak nyomni a választ, mert ha nem, akkor már durcizik a lány, hogy: "Mé nem válaszol, mikor már 4 másodperce megkapta az üzim????", miközben ha találkoznak egy igazi férfivel, azt vagy lenézik, mondván szexista, rasszista, prostizós, nem férjnek való, megbízhatatlan, durva alak.

Itt nem a "rossz fiú" meg az "ALFA" barmokról beszélek, nem ezekről a kamu tökös legényekről, hanem a FÉRFI kategóriáról.

2020. máj. 22. 02:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Neked mi a halál közöd van hozzá hogy kinek mi tetszik meg ki kivel randizik?

Amúgy aki 40 kilós vasággyal az szerinted tehet róla, hogy ilyen a testalkata?

Egy ilyen bunkó állat mint te vagy se F É R F I, maradjunk ennyiben.

2020. máj. 22. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Tetszenek a szavazás lehetőségei: A lényeg az összes válasznál, hogy valamelyik nem hibáztatva van valamiért.
2020. máj. 22. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Fogadd el, hogy mindenkinek más az ízlése.

FÉRFIAK (bármit is jelentsen ez számodra) vannak és lesznek, és NŐK is. Attól még egy NŐ miért ne szerethetne egy általad leírt "ecsethajút"?

2020. máj. 22. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Én nem ezek szerint az elavult elvek szerint ítélem meg, hogy ki a férfi. Ami nekem férfias, nem ez az '50-es évekből visszamaradott teória, ami nem halad a korral. Szeretem, ha valaki határozott, magabiztos, tudja a saját ügyeit kezelni, kiáll magáért, nem változtatja meg a véleményét szíre-szóra. De az már nem tartozik bele nekem, hogy homofób, hogy rasszista, hogy "a nő helye a konyhában van", ha közben a nője ugyanannyit dolgozik, mert eltartani már nem tudná, meg az sem, ha aki szerteszéjjel csal, miközben én a belemet kidolgozom itthon, "mer' hát férfi vagyok, belénk van kódolva", meg aki veri a feleségét-gyerekét, mer' az verve jó. Nekem ez egy gyökér, nem egy igazi férfi.

Egyébként nagyon nem a 40 kilós ecsetfejű meg a metroszexuális feminin cicafiú kategória jön be nekem. De nem is a koszos-büdös ruhájú alak, aki azt hiszi, hogy csak akkor lehet férfias, ha 3 számmal nagyobb pólót hord koszos edzőcipővel és letaposott aljú farmerral.

2020. máj. 22. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Amelyik férfi a nőknek akar megfelelni, az nem férfi. Elveszíti valódi énjét. Akkor vagy igazi férfi, ha pl. inges stílusban nyomod és össze tudsz jönni egy rocker csajjal. Akkor biztosan tudhatod, hogy férfias a kisugárzásod. Addig csak egy koala vagy.
2021. júl. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!