Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt miért nem fogadják el a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért nem fogadják el a nők?

Figyelt kérdés

Már ismerkedéskor, mikor komolyabbra fordul a dolog, ezt miért nem lehet így, őszintén, és korrektül elmondani egy nőnek?

"Figyu kicsim, nem foglak verni, nem piázok, sosem drogoztam, ha akarod...na jó, lesz gyerek is, és vedd meg azt a retkes kutyát. Anyád is átjárhat. Stabil, fix, jól fizető szakmám van. Nem lesz gond a pénzzel. DE! Én néha megrakok más csajokat is."

Miért jobb, egy nőnek a titkolózás és a hazugság? Miért jobb X év, vagy évtized után válni, tönkre vágni magatokat anyagilag, érzelmileg, kiidegelni a gyereket, aki majd drogozni meg vagdosni kezdi magát?

Nem egyszerűbb elfogadni, hogy apunak van egy "hobbija"?

Más sörrel a kezében üvölt a meccset nézve, más állatokat gyilkol vadászruhában, puskával, részegen az erdőben, ... a te párod meg néha késik 1 órát, és frissen zuhanyozva jön haza.

Jobb egy piásan beeső, agresszív barom, aki felrúgja a kutyát, lepofozza a gyereket, téged meg meg #meetoo -zik a kanapén, sör és pörkölt szagú pofával, 54 másodperc alatt, szárazon?

2020. máj. 20. 11:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%
#10: nekem is ez volt az első gondolatom a szövegét olvasva.
2020. máj. 20. 12:22
 12/25 A kérdező kommentje:

10.-nek.

Cigányozol, és privátban fenyegetsz, miközben hatósági személynek adod ki magad? Kemény vagy.

2020. máj. 20. 12:24
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Szia.De el lehet mondani csak a legtöbb nő nem szeretne ilyen kapcsolatban élni.De vannak nyitott kapcsolatok és vannak nők akik pont ugyanerre vágynak hogy együtt de néha más pasik is megrakják őket ez oda vissza működik.De gondolom ilyen elvárásokkal te sem vársz hűséget?Akkor mi itt a gond?Csak meg kell találni a megfelelő párt hozzá és akkor mehet a fűvel fával jaj de szerelmesek vagyunk egymásba....
2020. máj. 20. 12:44
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
De te komolyan azt gondolod, hogy nem megverni a nőt, meg nem alkoholistának lenni akkora nagy teljesítmény? Ez alap dolog, normális emberek között, nem hogy ezzel kelljen dicsekedni😀 Milyen környezetben élsz te, ahol csak az általad leírt bolond férfiak vannak... Mert hogy az én ismerősi körömben egy darab ilyen nincs, legyen az öreg vagy fiatal. Szánalmas életed lehet😀
2020. máj. 20. 12:57
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom, akkor téged sem zavarna, ha "anyuka" néha kiruccanna, és fiatal, kigyúrt pasikkal hetyegne. Ja, hogy az már nem tetszene?
2020. máj. 20. 13:11
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Van, aki elfogadja. Keress nyitott kapcsolatot. Én ha ismerkedek, akkor azt tekintem alapnak, hogy az illető hozzám hasonlóan ha hosszú távban gondolkodik, az monogám lesz. Ha azzal nyitsz, hogy figyi, én más jellegű kapcsolatot preferálok, mondjuk nyitottat, ahol te mész erre, én arra, de este mégis egymás mellett alszunk el és egymással építünk jövőt kettesben, neked is könnyebb lesz az ismerkedés.

Ha nem játszod el a monogámiát, az nem megcsalás.

Ha igen, akkor viszont csak egy féreg leszel úgyis.

Nyílt lapok, egyenes beszéd, derüljön ki hamar, ami buktató lehet.

2020. máj. 20. 13:15
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy meg ez igy nagyon le van sarkítva én házasságban élek 15 éve 3 gyerekünk van és a férjem nem sörözik csak nagyon ritkán és van hogy a fél éjszakát végig sexeljük és nagyon szeretem a személyiségét a humorát meg úgy mindenét soha nem emelt rám kezet és még anyám is átjöhet DE nem akar más csajokat is megrakni.Tehát az élet nemcsak fekete és fehér.És kár hogy te igy látod.
2020. máj. 20. 13:20
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Most komolyan képes voltál erről a szánalomról egy külön kérdést kiírni?

Itt legalább nem tudnak lepontozni, mi? :D

2020. máj. 20. 13:23
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

Itt a 26-os válasz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..

Szegény ott nagyon le lett nullázva, gondolom azért írta ki ide külön, mert a kérdéseket nem lehet értékelni. :DDDD

2020. máj. 20. 13:28
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
Valószínü hogy a kérdező még p...nát se látott még életébe 3d-be😅😅😅
2020. máj. 20. 13:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!