Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!
Miért jó ez nektek? Vagy ezt élvezitek?
22L
Figyelt kérdés
Ha egy lány mondjuk látta h írtatok neki, de nem ír vissza nektek akk minnél jobban tapadtok rá, és írtok neki.
DE!
Ha a lány válaszol, és törődik veletek akkor utána az már nem izgalmas számotokra?
Ha nem ugyanaz a pasi csinálta, mért vonsz le összefüggő következtetést? Az egyik számára nem voltál izgalmas, a másik számára igen, neked meg pont fordítva. És kb ugyanúgy is viselkedtél, mint a 2 srác. Az egyiknek nem válaszoltál, hiába írt, a másikat pedig kerested, lested, hátha reagál valamire. Miért csináltad?
2020. máj. 20. 11:59
12/20 anonim válasza:
Ha egy lánynak írok és nem válaszol, de látta, onnantól leszarom őt. A puncihiányos kis tacskók szokták a kérdésben találtakat csinálni. Rendkívüli módon értékelem, ha egy nő is keres és kimutatja az érdeklődését felém.
2020. máj. 20. 12:09
13/20 anonim válasza:
Nőkét írok. Én akkor válaszolgatok órákkal később ha nem akarok beszélgetni az adott illetővel, így meg-megakad a beszélgetés. Ha valakivel beszélni akarok akkor nyilván egyből visszaírok.
2020. máj. 20. 12:38
14/20 A kérdező kommentje:
Félreérted, vagy lehet h nem jol fogalmaztam.
Hiába írtam vissza mind a 2 férfinak, ők látták, és nem írtak vissza.
De mikor éppen vezettem, vagy dolgoztam, és nem tudtam azonnal visszaírni nekik, akk rá pár órára rá is írtak.
Ezt nem értem, h ez miért van.
Ha érdeklődtem felőlük az nem nagyon izgatta őket.
2020. máj. 20. 13:14
15/20 anonim válasza:
Én szeretem a jó, tartalmas beszélgetéseket, és szellemi élvezet is, ha a beszélgetőtárssal nem csak a "mi történt veled ma" típusú köröket futjuk le. Hogy mikor írok vissza, az nem csak attól függ, hogy a másik mikor válaszol vagy mikor nem. Nem ismerkedési téren, de pl. van olyan, hogy volt kollégákkal üzengetünk egymásnak Facebookon, és megesik, hogy napok vagy hetek múlva van energiám hosszabban írni. Szóval ha nekem "azonnal" visszaírnál, és úgy, hogy az tényleg előrébb viszi a dolgokat, érdeklődsz, akkor semmivel sem lennél kevésbé izgalmas, mint ha nem írnál. De pl. hiába írnál vissza akár napok múlva is, ha mondjuk semmitmondó dolgokról trécselnénk, mert akkor meg ugyanolyan kevéssé érdekelnél, mint ha "azonnal" reagálnál. Remélem, érthető a lényeg.
2020. máj. 20. 13:28
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megértettem.
Én soha nem a semmitmondó dolgokról beszélek, mert azok engem sem érdekelnek.
2020. máj. 20. 13:31
17/20 anonim válasza:
Írjál inkább nekem.
2020. máj. 20. 13:33
18/20 anonim válasza:
Nálam ez akkor szokott előfordulni ha éppen nem érek rá a nővel csevegni. Ettől még írhat üzenetet de mi a garancia arra hogy éppen ott várom hogy mikor ír a Julis.
Egyszerűen nekem korábban volt időm erre neked nem, de most nekem nincs, neked meg van. Nem vagyok fent egész nap a trécselés.hu oldalon. :D
28F
2020. máj. 20. 14:06
19/20 anonim válasza:
Itt gyakorin is volt nem egyszer hogy rámírtak csajok egy-egy válaszom apropóján. Egészen jól el is tudtam beszélgetni a legtöbbel, de valahogy mindig az lett a vége hogy egy idő után nem írtak vissza. Feltettem pár kérdést próbáltam bővebben kifejteni a gondolataimat, a kérdéseket is úgy megfogalmazni hogy ne lehessen egy két szóval válaszolni rájuk de mégis eltűntek, nem írtak többet. Szóval ez kölcsönös jelenség, mindkét nem részéről megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!