Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon hány éves kortól számít egy nő (átlagosan) már öregedő, "kifutott széria", úgymond értékvesztett nőnek?

Figyelt kérdés
Mármint, amikor már nincs akkora verseny értük, hanem csak annyira értékeli őket a társadalom, amennyit valójában érnek.

2020. máj. 18. 20:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

"Na, megszólalt egy tipikus, lúzer incel.

És ezek az alja hulladékok csodálkoznak, hogy nem érdeklődnek irántuk a nők.

Eszem megáll! És ezek köztünk mászkálnak az utcán szabadon. Félelmetes. Zárt osztályon lenne a helyük."

-----------

Kíváncsi lennék, mivel magyarázod azt, hogy vajon azok iránt miért érdeklődnek a nők, akik erőltetik, hogy vegyék be a csaj barátnőjét, és bassszanak hármasban. Mert erre is van példa. És a csaj nem is boldog vele.

Ez mitől jobb, mint egy lúzer?

2020. máj. 18. 23:48
 32/37 anonim ***** válasza:
32%
Bírom az itteni nőket, mind virágoznak 40 felett, hiába válás, ők csak szépülnek, sehol egy deka felesleg sem. Mindnek nagy lakása van, hatalmas autó, gyerek, fiatal szexisten 30 éves tehetős pasi. Aztán meg szétnézek az ismeretségi körömben, vagy 60 negyvenes nő, mind lepukkanva. Érdekes hely ez a gyk.
2020. máj. 18. 23:57
 33/37 anonim ***** válasza:
49%

"Mehetek eladónak, de akkor ma bejössz ügyelni helyettem?"

Nem. De te most dolgozol?

"Tudod egyetem mellett egyszer nyáron voltam eladó... kemény fizikai meló. Minden tisztelet annak, aki végzi ezt a munkàt is és mellette udvarias, kultúrált, emberséges is tud maradni."

Ugyan, én nem akarom ezt csinálni, meg más ehhez hasonló aljas munkát sem. Az egész azért van, mert félbehagytam az iskolát. Mert a csajok meg más jobban érdekelt, meg gyáva voltam. Szóval nem a képességeim, hanem az ostobaságom miatt tartok itt. Most pl. jogosan lehetne szidni, és nem is ellenkeznék.

"Hálás vagyok, hogy megpróbálhattam, engem megerősített abban, hogy érdemes tanulni, hosszú távon egészségileg is kifizetődő. De erre majd térjünk vissza, ha már te is magadat a kifutott szériába teszed... az izületeid lehet, hogy versenyben vannak az enyémmel vagy drága felmenődével... a fizikai meló 40 felett lesz csak igazán kihívás."

>40 felett nem itt fogok tartani az életben. Vagy egy lecsúszott alkoholista leszek, vagy megcsinálom az egyetemet, és viszem valamire. Egyelőre az első verzió felé haladok.

"A lexikális tudás csak egy vékony szelet, de abban szívesen match-elek veled."

>Vállalom. :D Sokat olvasok, szóval talán jó ellenfél lennék.

"Az empátiád, vitakultúrád is győzelmi reményekre ad okot, de egyben feltétlenül egyetértek veled kedves lenéző eladó: valóban tud szórakoztató is lenni ez."

>Ne hívj semmilyen eladónak, inkább egy bunkó senkiházinak hívj, azt jobban elviselem. Amúgy legalabb te szórakozol.

"Az A.I azt hiszem van akkora klasszikus, mint a Tarzan, melegen ajánlom."

>A.I. A robot gyerekről szól, ugye?

"Sok sikert a “sokra vivéssel”- nemcsak pénzből él az ember, de amíg nincsenek meg az alapok, addig igen, joggal hiszed a piramis alján, hogy majd a “nagy dellától” nagy ember is leszel."

Dehogy. Fent írtam, hogy a lecsúszott alkoholista státusz felé tartok. A sokra vivés egy lehetséges opció, de nem biztos.

"Sok sikert. Komolyan:

Egy kifutott, ÈCS-vel leírt, diplomát szexuális szolgáltatással vásárolt, öreg, de még öregebb fószer által kitartott, elhízott, igénytelen lénytől."

Hát... Köszi!

2020. máj. 19. 00:05
 34/37 anonim ***** válasza:
5%

Miért lettem lepontozva? Nem az az első ami szembe jön a férfiemberrel, mint az illető nő szépsége (gyakran együtt jár a fiatalsággal)? Nem nehezebb a kor előrehaladtával csinosnak maradni? Könnyebb párt találni 1,2 vagy akár 3 gyerekkel? Ha csak egy pillanatig látsz, legördül előtted csodálatos belsőm végeláthatatlan listája? Ha korom okán vagy csak úgy randa vagyok, mint a bűn, érdekelne?

Nyilván LEHET jól kinézni 40 felett, lehet 50 felett is, de az, hogy valamit lehet, még közel sem biztos, hogy általános. Legalább magunknak ne hazudjunk.

2020. máj. 19. 01:30
 35/37 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes a szavazás eredménye.

A szavazók véleménye szerint 35-40 éves kor között számít legkevésbé lefutott szériának/értékvesztettnek egy nő. A legtöbb szavazatot ezzel szemben a 40+-os korosztály kapta.

Tehát...ha egy nő 39 éves a legjobb formájában van, szó sincs értékvesztésről ( :) ). Ha viszont eltelik egy év, már 40+-osként a legesélytelenebb kategóriába sorolják.

Nem tudom miért olyan hihetetlen az,hogy egy negyvenes nő "kapós" lehet, csinos, anyagilag rendben.

Magamból indulok ki a vélemény kifejtésénél: 40 éves koromra jutottam el oda,hogy a nagy gyerekem mellett több idő jutott magamra. Sőt, nemcsak több idő, több pénz is. Végzett a sulival, dolgozni kezdett, ezért több maradt a családi kasszában /egyedül neveltem/, és jobban megengedhetem magamnak,hogy gyakrabban menjek fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, időben több jut mozgásra, kikapcsolódásra, barátnői csevegésre.

Voltam huszon/harminc is, amikor vonszoltam magammal a gyerekem korán reggel, nem aludtam éjszaka,és természetesen Őt ruháztam jobban mint magam.

Azt mindannyian tudjuk,hogy a külső sokat jelent, ahogy a kiegyensúlyozott belső is.Ezt sokan 40+-os korukra érik el.

Tehát nincs ebben semmi öndicséret, ferde szemléletmód,tiszta logika.

2020. máj. 19. 10:06
 36/37 anonim ***** válasza:
11%
Én már a 32+ korosztálynál is lefittyenő arcokat látok, tele szarkalábbal ezeknél a nőknél. De biztos majd 7 év múlva 39 évesen visszafiatalodnak 25-re és sokkal jobban fognak kinézni, aztán 40 körül. Ajjaj...
2020. máj. 19. 17:08
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond mar,hogy a harmincas tiszta szarkaláb! Igaz,biztos van ilyen is,de a nagy többség még nem az. Aki ápolt,használ egy kus hidratálót,nem cigizik/iszik,jól néz ki. Nem kell a 40-es nőnek 20-on évesnek kinézni,csak korához képest rendben legyen,már vonzó!
2020. máj. 19. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!