Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves koromra sem lett kapcsolatom, pedig próbálkozom?
Egyáltalán nem szégyen, hogy 30 évesen még nincs párkapcsolatod. A szüleim például 34 évesen kezdtek el randizni.
A lényeg, hogy ne add fel. A szerelemért küzdeni kell és el kell bukni néha. Sajnálom, hogy eddig nem voltak jó tapasztalataid, de hidd el, hogy vannak nők, akik értékelni fogják, amit eddig elértél. Akiket megfog majd az intellektusod, a humorod, a külsőd, a viselkesésed, a gondolkodásmódod, az értékrended, az emberekhez való hozzáállásod vagy akár a világról alkotott képed. Csak ne add fel a keresést.
Nem mindegyikünk olyan bonyolult. A legtöbbünknek csak arra van szüksége, hogy meghallgassák és megértsék. A kinézet pedig a legkevésbé lényeges véleményem szerint. Egy férfinak nem kell szépnek lennie. Nem a külsődtől leszel igazán vonzó.
4.
19 eves koromban csak dugni akartam, oltogattam a lanyokat es szenetkedtem veluk.
30 evesen elegge nincs kedvem ehhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!