Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nagy gond már férfiaknál is, ha valaki megöregszik? Tulajdonképpen mindenféle szavatosságát elveszti? Azt tudtam, hogy nőknél 40 felett 100 ból 95 esetben ,,vége van" a lehetőségeknek, de férfinál azt hittem a pénz felülírja. De nem.
Figyelt kérdés
Egyetemen vagyok tanársegéd, vannak szingli kezdő tanárnők. Már én sem vagyok túl fiatal, 34 éves. Van egy férfi, vezető a tanszéken (mikrobiológia), több vállalkozása is van. Pénze rengeteg van. Van felesége is, de eddig már vagy 300 nője volt, évekig láttuk hogy esténként ehhez meg ahhoz ment (mikor egyetemista voltam, már akkor tudtuk) a felesége mellett is. De vagy 2 éve hiába próbálkozik be a 35 alatti nőknél, egy sem akar összejönni neki, mind lepattintják. Rosszul esik neki, az eddig 150%-os önbizalma nagyon leesett. Ellenben a 35 körüli nők is a 32 alatti férfiakat preferálják akkor is ha nem olyan gazdag, csak átlagos külsőre, nem nagydumás (mint a tanszékvezető). Hogyan változott meg így meg a világ? Régebben csak a pénz számított, a karizma, a beszédkészség. Mára ezek tovatűntek.2020. máj. 17. 16:31
11/13 anonim válasza:
Amúgy meg egy hímqrva ez a pasi.
12/13 anonim válasza:
Igen,férfiaknák is hatalmas gond az öregedés.
13/13 anonim válasza:
Csak nekem tűnt fel, hogy ez egy újabb burkolt "szidjuk a 40 feletti férfiakat, nekik se legyen jobb mint a 40 feletti nőknek" féle uszítás? Kicsit túl lett tolva a 300 nővel, meg a pénzes vállalkozó tanszékvezetővel, de vasárnap délutánra így is jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!