Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem találnak vonzónak, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem találnak vonzónak, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

okozati összefüggés: férfiatlan viselkedés, needység, ha számításba is jönnek én teszek róla, hogy legfeljebb barát lehetek, classic barátzóna.

a kiváltó ok: eleve nem vagyok vonó, pl. kinézet, arc - nem megváltoztatható, sose merülök fel, mint lehetőség "ja hát én nem gondoltam így rád". Az esetek 90%-ban ez szokott előfordulni.

A második opció vagy együttesen a kettő fennállása esetén mit tudok teni ?

A külsőm adott, sportolok már 11 éve. Önbizalommal nincs gond, önfejlesztés is megy legalább 10 éve, nincs ezzel problémám. Külsőmre adok, öltözködés, fodrász stb.

Én úgy gondolom legalább vagyok átlagos minden téren, ez mások visszajelzése is.

Személyiségre is, ha taszító lennék, nem hiszem lennének barátaim, lány barátaim.

A szokásos csak pénz-kocsi stb. számomra nem opció, ezzel nem szeretnék senki szemében vonzó lenni.

2020. máj. 16. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív dolog, meg az is hogy kinek milyen személyiségű ember jön be. Lehet nem jó körökben próbálkoztál, vagy olyannál akinek még lehet hogy kinézetre bejössz de személyiségre nem, vagy éppen fordítva. Keress olyan embert aki hasonlít hozzád
2020. máj. 17. 01:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódjál,mert az aggódás árt a kisugárzásodnak,és nem lesz olyan jó; mint pl akár egy nálad kevésbé szerencsés genetikájú csávónak/csajnak, akinek mondjuk jobb a kisugárzása. Szal mondjuk pl egy olyant is pl vonzóbbá tud tenni, ha nem stresszel, látszódik, hogy jól érzi magát a bőrében.
2020. máj. 17. 01:34
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Miért nem kérdezed meg a lány barátaidat?
2020. máj. 17. 02:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mutasd ki nyugodtan ha valaki jobban tetszik, mint a többiek, akkor nem fogják azt mondani hogy nem merülsz fel mint opció, mert tuják hogy nyitott szemel jársz, és keresed azt aki neked bejön. Ebben a differenciálásban van a lényege. Ne azt kommunikáld hogy neked szinte az összes nő tetszik, hanem aki tényleg tetszik. Ennek sokkal jobban örül mintha csak egy lehetséges opció lenne, és mindegy lenne hogy ő milyen valójában.
2020. máj. 17. 06:29
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos ha előnytelen külsővel rendelkezel, akkor a pénz az egyetlen, amivel sikered lehet a nőknél.
2020. máj. 17. 10:44
 6/10 A kérdező kommentje:

A lány barát, azért barát, mert pl. van kedvese, amióta ismerem ő(ke)t. Nyilván nem gondolunk így egymásra sose.

"Ne azt kommunikáld hogy neked szinte az összes nő tetszik"

Ezt egyáltalán nem kommunikálom, sőt. Kevés az, aki úgy igazán megtetszik, ezt tudatni is szoktam.

Valószínűleg a kiváltó ok csakis én vagyok, nagyon sok mindenben nem követem a mai trendet.

2020. máj. 17. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miben nem követed a trendet? És miért? Tényleg érdekel, mert vannak felesleges trendek is :)
2020. máj. 17. 14:52
 8/10 A kérdező kommentje:

#7:

Külső szempontjából pl. öltözködésben nem a legaktuálisabb divat tetszik, szakadt farmer, boka felett feltűrt nadrág. Vagy ez a feminím ruhadarabok...

Szociális szempontból nem mennyiségi, hanem minőségi emberi kapcsolatok érdekelnek. Like, követők száma mutatja meg, mennyire vagy népszerű, értékes ember. Ja, nem.

Nem teregetem ki az életem közösségi oldalakon vagy mutogatom magam feleslegesen, az insta-filterek illúzió világa távol áll tőlem.

A társkereső appok nem jöttek be, rendkívül borzalmas. Az emberek többsége ott próbál ismerkedni, én nem tudok azonosulni az ottani értékrenddel vagy akikkel találkoztam onnan.

2020. máj. 17. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek tök jó dolgok amiket írsz magadról, csak nőben is feltűnőbb ha valaki az aktuális trendet követi, de ők aztán el is várják visszafelé is. A boka felett feltűrt cicanadrág tényleg borzalmas, de legalább vehetsz hozzá beintős mintájú zoknit :)
2020. máj. 17. 17:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Valószínű feltűnőbb, de én nem szeretek feltűnösködni :D

Az relatív, ezek jó dolgok-e.. Az emberek nagyrész az én korosztályomban (20-25) ellenkezőjét gondolja, mint én.

2020. máj. 17. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!