Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem találnak vonzónak, mit tudok tenni?
okozati összefüggés: férfiatlan viselkedés, needység, ha számításba is jönnek én teszek róla, hogy legfeljebb barát lehetek, classic barátzóna.
a kiváltó ok: eleve nem vagyok vonó, pl. kinézet, arc - nem megváltoztatható, sose merülök fel, mint lehetőség "ja hát én nem gondoltam így rád". Az esetek 90%-ban ez szokott előfordulni.
A második opció vagy együttesen a kettő fennállása esetén mit tudok teni ?
A külsőm adott, sportolok már 11 éve. Önbizalommal nincs gond, önfejlesztés is megy legalább 10 éve, nincs ezzel problémám. Külsőmre adok, öltözködés, fodrász stb.
Én úgy gondolom legalább vagyok átlagos minden téren, ez mások visszajelzése is.
Személyiségre is, ha taszító lennék, nem hiszem lennének barátaim, lány barátaim.
A szokásos csak pénz-kocsi stb. számomra nem opció, ezzel nem szeretnék senki szemében vonzó lenni.
A lány barát, azért barát, mert pl. van kedvese, amióta ismerem ő(ke)t. Nyilván nem gondolunk így egymásra sose.
"Ne azt kommunikáld hogy neked szinte az összes nő tetszik"
Ezt egyáltalán nem kommunikálom, sőt. Kevés az, aki úgy igazán megtetszik, ezt tudatni is szoktam.
Valószínűleg a kiváltó ok csakis én vagyok, nagyon sok mindenben nem követem a mai trendet.
#7:
Külső szempontjából pl. öltözködésben nem a legaktuálisabb divat tetszik, szakadt farmer, boka felett feltűrt nadrág. Vagy ez a feminím ruhadarabok...
Szociális szempontból nem mennyiségi, hanem minőségi emberi kapcsolatok érdekelnek. Like, követők száma mutatja meg, mennyire vagy népszerű, értékes ember. Ja, nem.
Nem teregetem ki az életem közösségi oldalakon vagy mutogatom magam feleslegesen, az insta-filterek illúzió világa távol áll tőlem.
A társkereső appok nem jöttek be, rendkívül borzalmas. Az emberek többsége ott próbál ismerkedni, én nem tudok azonosulni az ottani értékrenddel vagy akikkel találkoztam onnan.
Valószínű feltűnőbb, de én nem szeretek feltűnösködni :D
Az relatív, ezek jó dolgok-e.. Az emberek nagyrész az én korosztályomban (20-25) ellenkezőjét gondolja, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!