Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy needy vagyok. Ez tényleg elriasztja a nőket?

Ugy, hogy ha szarul nezel ki, akkor a "testvere" leszel a friendzone-ban es vigasztalgathatod majd kedvedre, de semmi tobb.
35F incel

"Ezért is szögezem le a nőknek, hogy én nem a barátzónás illető vagyok."
Azért megengeded neki, hogy pár randi után eldönthesse, akar-e tőled valamit, vagy randi nélkül, egyből tálalja ki, mit akar veled? Nekem valaki ilyennel indítana, egy randin, vagy levelezésben, nagyon hamar leráznám, mert visszataszító.
Ha pedig x randi után megbeszéli a két fél, hogy mondjuk az egyik számára ez nem fog tovább alakulni, akkor a másik eldöntheti, hogy akar-e még beszélni, vagy enélkül időpazarlásnak érzi. Ez a korrekt út. A különbség, hogy te előre nekimész a konfliktusnak, és letámadod a másikat, mikor még sehol se jártok. Ez nem needy, ez erőszakos.

Figyelj, azzal nagyon jól tudod jelezni, hogy nem csak a testét akarod, ha nem a testéről és a szexről beszélsz az első pár napban, esetleg utána is finoman célozgatsz, ha látod, hogy vevő rá. Az, hogy needy vagy, nem baj, csak olyan lány kell neked, aki ugyanugy fejezi ki a szeretetét, mint te.
Mi a párommal nagyon bújosak vagyunk, szóval nem gáz, hogy néha ő a kiskifli, én meg a nagy, ha alszunk. :)
#7 Igen. Ez a problémám, hogy nagyon hamar beleszeretek egy illetőbe és ezt szeretem kimutatni is.
Függetlenül attól, hogy 1 hónapja ismerem vagy 3 napja. Próbálok ezen változtatni, de ahogy a #8 is, így én is eléggé bújós vagyok és igénylem, a közelséget... Sajnos :/

Van, akit elriaszt, van, akit nem.
Nekem az pozitívum, ha valaki egyenesen megmondja, mit akar, és imponáló az is, hogy ha valaki tetszik, akkor az illető keresi a társaságomat.
Ez olyanoknak okozhat gondot, akik nem akarnak elköteleződni, vagy nem vagy nekik szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!