Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fb-on bejelöltem egy férfit, visszaigazolt, de nem ír ràm, akkor felejtős az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Én látásból ismerem, megjegyeztem mert tetszik, azt hogy ő is emlékszik e ràm, nem tudom. Boltban dolgoztam pár hónapig, és sokszor nálam fizetett. Már rég nem dolgozom ott, de meglàttam őt facebookon egy ismerősöm megjelölt képén, amúgy a nevét sem tudtam eddig, de ha már így alakult bejelöltem. Egyből visszaigazolt (pedig alig van ismerőse, nem hiszem hogy idegeneket gyűjt), viszont nem írt semmit. Gondolom ha tetszenék neki, és emlékezne ràm, akkor kezdeményezne. Vagy ilyen esetben nekem illene rairnom, hogy ki vagyok, és emlékszik e rám?2020. máj. 14. 23:13
11/21 anonim válasza:
Tipikus nõ. Ugye tudod, hogy mi, férfiak nem vagyunk gondolatolvasók? Ha akarsz ismerkedni írj rá. A pasas úgyse fog kezdeményezni.
12/21 anonim válasza:
Tipp lajkold be par kepet kb 5ot egymas utan az biztos feltunik neki, ha ezek utan nem ir rad akkor felejtos szerintem
De szerintem ezt mar kicsit tulgondolod
13/21 anonim válasza:
Én nem értem akiscsaj miért bnem tud valamit írni pasinak. Most akor már egyenjogúság van, vagy még nincs. Ha az van, miért nem írsz neki?
14/21 anonim válasza:
Szerintem ebből még nem vágja, hogy tetszik neked meg hogy egyáltalán párt keresel.
15/21 anonim válasza:
Igen, ha bejelölted, akkor kvázi "illene" megírnod neki, hogy ki vagy, és hogy mik a szándékaid, lehet, hogy halványan emlékszik rád, de esetleg fogalma sincs, hogy honnan. Ebből senki nem fog rájönni, hogy csak "hobbiból" gyűjtögetsz ismerősöket, vagy éppen azért jelölted meg őt, mert szeretnél megismerkedni vele. Ráadásul talán azt sem tudja, hogy hogyan találtad meg őt, szerintem ezt is érdemes lehet tisztáznod.
16/21 anonim válasza:
Lájkold végig a képeit, abból már vennie kellene a lapot.
17/21 anonim válasza:
A lájkolós tanácsosoknak feltűnt, hogy nem a tini kategóriában vagyunk? A felnőttek megmondják mit akarnak, nem ilyen hülyeségekkel próbálkoznak.
18/21 anonim válasza:
Kérdezett valamit mi válaszoltunk, attól mert a te véleményed eltér ettől
Nőként nem szokásom fb-on rairogatni random emberekre es megsugom a tobbi no ismeroseimnek sem
19/21 anonim válasza:
Bocs, de neked kéne írnod, pl. megkoszonod, hogy elfogadta a jelölést.
N
20/21 anonim válasza:
"Nőként nem szokásom fb-on rairogatni random emberekre es megsugom a tobbi no ismeroseimnek sem"
És lájkolgatni, meg felvenni szoktál random emberkéket? Mert előbbi még sokkal gázabb. Értelmes ember, főleg, ha már felveszi az illetőt, akkor ír neki, hogy mégis mi a rákot akar tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!