Hogyan tudnám bejelölni egy csaj fb fiokját, hogy visszaigazoljon? Nem ismerősöm lényeges lenne, nem ismerkedési célbòl, vele is csalt az exem. Ne jelentsétek légyszi
Figyelt kérdés
Egy kamu profillal megpròbàltam màr de nem jelölt vissza.Küllemére vagyok csak kivàncsi.2012. júl. 4. 10:20
1/6 anonim válasza:
Sehogy, arra nincsenek trükkök, hogy valaki gondolkodását és hozzáállását megváltoztasd. Ha ő nem akar idegeneket ismerősként látni, akkor úgysem fog elfogadni.
Ha megcsaltak, akkor jobb nő mint te (akár külsőleg, akár belsőleg, különben téged választottak volna.
2/6 anonim válasza:
Én például soha nem jelölök vissza senkit, akit nem ismerek.
3/6 anonim válasza:
sehogy. ha eddig nem jelölt vissza ismeretleneket akkor valószínűleg ezután sem fog.
4/6 A kérdező kommentje:
Hàt az az illető minden ùj csajàt is megcsalja,ennyit erről.Külsőre meg kb én voltam a legcsinosabb azok közül akikkel volt.
Ja és belső vilàgra meg lelkiszegèny
Szòval ha nem tudsz segiteni mellőzd azt a pàr percet amit ràm szàntàl.Talàn azért tettem fel a kérdést hàtha tud valaki öteletet irni.
2012. júl. 4. 10:40
5/6 A kérdező kommentje:
Oké
2012. júl. 4. 10:41
6/6 A kérdező kommentje:
Hàt azt nem mondanàm hogy jobb nők:-)Mindegyiket össze vissza csalnà.
2012. júl. 4. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!