Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk/férfiak! Mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Mi alapján húztok jobbra egy nőt Tinderen? Mire használjátok az alkalmazást? 23/N

Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Minden nőt jobbra húzok.
2020. máj. 14. 23:00
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
100%

Asszem én meg a képek alapján....

Mivel kommunikálni ott normálisabb nővel még nem sikerült, így kb pótkeréknek használom. Tudod, nem várod el, hogy működjön, de ha véletlen működik, nagyon tudsz örülni :D

2020. máj. 14. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs normális leírása, egyből megy is balra. Ha véletlenül mégsem, az biztos, hogy nem töröm magam azon, hogy a semmire alapozva ráírjak.
2020. máj. 14. 23:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szexre.
2020. máj. 14. 23:23
 5/13 Gymnospermatophyta ***** válasza:
82%
Nem használom, de mindent néznék. A képeket, leírást meg amit meglehet adni és kiszűrhető belőle valami tulajdonság. Ha persze semmi nincs maradnak a képek.
2020. máj. 14. 23:27
 6/13 Gymnospermatophyta ***** válasza:
69%
Ja, persze én ezeket kapcsolat céljából írtam.
2020. máj. 14. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Lányok 2/3-a jobbra. Mivel átlagos férfiként a nagy számok törvényével van fikarcnyi esély is, ezért a képeket átpörgetem, ha abban vagy a leírásban nincs semmi kirívó akkor megy jobbra. Úgyis a nő választ....

Tartós kapcsolatot keresek alapvetően, de ha csak megismerek új embereket már annak is lehet haszna.

2020. máj. 14. 23:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Legyenek vállalható képek (nem sötét, nem grimaszoló, stb).

Nyilván tetszenie kell kinézetre, de ne legyen instapitsa (azokat húzom balra egyből), inkább átlagos.

Legyen egy normális bio, a humorosokat bírom amikre építeni lehet valami vicceset, de pár alap infó is jól jöhet. #3-assal egyetértek, ha nincs semmi akkor nem fogom törni magam.

2020. máj. 14. 23:42
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
Tinder nők badoo nök... szép szép de sajnos értéktelenek. Hulladekok.
2020. máj. 15. 00:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
kapcsolat miatt kerestem, mikor használtam. Konkrét szempontjaim voltak. Mivel a nőknek a bemutatkozása többnyire üres volt, ezért képekre kellett hagyatkoznom...
2020. máj. 15. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!