Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Max hány kilométere érdemes nőt keresni tinderen?
30km re van állítva kis faluban lakom csak tömegközlekedésel tudok eljutni valahova.
Nyilván 4 órát utazni egy találkozásra nem valami ki vitelezhető hosszú távon.
Mind a két komolyabb kapcsolatomban a másik fél 80-90km-re lakott. Egy darabig jó volt, áthidalható volt a távolság, de most már biztos nem vállalnám be. Maximum én is 30 km-ig. Semmi értelme. Jó esetben is kocsival vagy busszal utaztam én vagy a másik 1,5-2 órát. Érkezés után kicsit le kellett pihenni mert fáradtak voltunk. Nem beszélve arról hogy az utazás is költségekkel jár stb. Á, biztos nem kezdeném előről az egészet.
Ha elfoglaltabbak voltunk akkor volt hogy csak egyszer láttuk egymást egy héten pár órára. Jó nyilván az sem jó ha egymás seggében vagyunk állandóan, de nincs meg annak a lehetősége hétköznap hogy bármikor találkozunk.
Szerintem ezt annak érdemes bevállalnia, aki rugalmas, könnyen vált lakóhelyet, odaköltözik a másikhoz. Ha egyik fél sem akar messzire költözni a lakhelyétől akkor szoktak ezek a kapcsolatok is véget érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!